Horoscop SĂPTĂMÂNAL 6-12 august 2018. Ultima eclipsă a verii, 7 astre retrograde… HAOS sau TIMPUL unui nou început?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 6-12 august 2018, bun venit in cea de-a doua saptamana a lunii august ce ne aduce cel putin 3 evenimente astrale importante. In aceasta saptamana spunem la revedere sezonului eclipselor verii 2018 dupa ce traim ultima eclipsa de sambata 11 august – eclipsa partiala de Soare – dar nu inainte de a trai toate celelalte tranzite speciale din cursul saptamanii.

04 aug. 2018, 18:15
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 6-12 august 2018. Ultima eclipsă a verii, 7 astre retrograde… HAOS sau TIMPUL unui nou început?

Luni 6 august, planeta iubirii, frumusetii si armoniei Venus paraseste Fecioara si intra in Balanta unde va fi pana pe 9 septembrie.

Venus si Balanta sunt facute una pentru cealalta.

De fapt, Venus conduce doua semne zodiacale. Unul este Taurul si celalalt este, desigur, Balanta. Dar in timp ce Taurul activeaza aspectul orientat spre bani al lui Venus, Balanta ii activeaza iubirea!

Combinatia dintre Venus si Balanta este armonioasa in mod natural. Intrucat Balanta este cel mai echilibrat semn zodiacal, adaugarea energiei cooperante a lui Venus aduce si mai multa fericire, corectitudine si serenitate.

Pe durata tranzitului Venus in Balanta, ai ocazia excelenta de a aduce pace intr-o situatie dificila. Daca penele s-au zburlit, fie la munca fie pe plan personal, acum poti aduce acordul in relatiile tale.

Dar ce se va intampla cu relatiile care sunt in conflict sau dezechilibru acum?

Cele 3 saptamani cu Venus in Balanta aduce anumite schimbari. Citeste aici totul despre cum iti va fi cu Venus in Balanta.

De marti 7 august, daca incepi sa te simti mai anxios decat normal, poti da vina linistit pe Uranus retrograd. Probabil ca te gandesti – nu inca o planeta retrograda ! Dar da, cea de-a saptea planeta de la Soare, rebelul si imprevizibilul Uranus, isi incepe miscarea retrograda din 7 august 2018 pana pe 7 ianuarie 2019. Ca si Jupiter si Saturn, aceasta este o perioada retrograda lunga si e bine sa stim la ce sa ne asteptam.

Dupa 7 ani in Berbec, Uranus abia a intrat in Taur acum cateva luni, deci suntem la inceputul unei perioade profunde de schimbari pana in 2026.

Atunci cand rebelul Uranus se misca retrograd, ne putem astepta ca tema principala adusa spre analiza este libertatea personala. Acum trebuie privita viata dintr-o perspectiva noua, schimband felul vechi de a face lucrurile si creand un model nou din interior spre exterior.

Foloseste aceasta ocazie ca sa vezi ce inseamna pentru tine libertatea si ce trebuie sa schimbi ca sa traiesti aceasta libertate. Intuitia este activata acum si asteapta-te la dese momente profunde de AHA!

Uranus inseamna „asteapta-te la neasteptat”. Este imprevizibil, original si total nonconformist.

O data cu intrarea lui Uranus in retrograd, vom avea practic 7 astre retrograde la acest moment, un adevarat record : Uranus, Pluto, Neptun, Mercur, Marte, Saturn si micutul astru vindecator de rani Chiron.

Pe acest context astral, sambata 11 august are loc Luna Noua in Leu insotita de ultima eclipsa partiala de Soare a acestei veri.

Fenomenul este special pentru ca este influentat in principal de conjunctia cu Mercur retrograd. Eclipsele de Soare si Luna noua inseamna sfarsit dar intotdeauna un nou inceput! Temele majore ale acestei eclipse vor fi ganditul, contemplarea, deliberarea, discutiile si dezbaterile. Pot aparea neintelegeri si conflicte despre idei si credinte pe teme de putere si control intre oameni, grupuri sau natiuni.

Insa totodata, toate posibilitatile sunt pe masa si orice plan de viitor poate functiona.

Dar este momentul sa iti chestionezi vechi obiceiuri si comportamente daca vrei sa gasesti moduri noi pentru progres. Efectul unei Luni noi dureaza 4 saptamani, dar a unei eclipse de Soare dureaza 6 luni. Aceasta eclipsa din 11 august ii precede celei totale de luna din 27 iulie, deci asteapta-te ca efectele sa se intinda pana spre ianuarie 2019.

In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 6-12 august 2018:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca a existat recent o situatie in care ai fost sau te-ai simtit distantat si desconectat de altcinevs important pentru tine, aceasta saptamana iti aduce energia si contextul de a imbunatati acest aspect. Este destul de probabil sa fii cautat de cealalta parte iar tu sa ai grija sa nu fii prea departe, in special mental sau emotional. Ai putea fi pus sub presiune sa ai grija de anumite obligatii si vei avea tendinta de a te mula pentru a face fata. Cel mai bine este sa te lasi dus de val si sa faci atat cat poti.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In aceasta saptamana, te poti astepta la o schimbare semnificativa de situatii care au evoluat cu totul diferit fata de inceputul lunii mai. Nimic nu este inca batut in cuie si stabilizat si va fi nevoie sa revizuiesti cum te afecteaza ce se intampla acum si cum vrei sa reasezi lucrurile pana la inceputul lunii noiembrie. Parte din aceasta tema este cat de mult raspunzi nevoilor altora si cu ce contribuie altii cu adevarat la viata ta.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor. ro