Horoscop săptămânal 7-13 decembrie 2020. Urmează o perioadă confuză

Horoscop săptămânal 7-13 decembrie 2020. Soarele face trigon cu Marte si pune totul in miscare. Ai crezut ca 2020 s-a incheiat, fiind in ultima luna anului? Gresit. 2020 mai are multe de aratat. Suntem la al treilea patrar de Luna in Fecioara si ai multa treaba de facut.

07 dec. 2020, 00:25
Horoscop săptămânal 7-13 decembrie 2020. Urmează o perioadă confuză
Horoscop săptămânal 7-13 decembrie 2020

Horoscop săptămânal 7-13 decembrie 2020. Neptun este si el foarte activ si face opozitie cu Luna in Fecioara, dar si cuadratura cu Mercur si cu Soarele. Nu e de mirare ca totul iti pare confuz. Mai ales ca eclipsa de Soare este pe aproape si incepe sa-si faca simtita prezenta. De asemenea, Venus va face sextil cu Pluto si se simte deja apetitul pentru dragoste.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

In fiecare luni, te asteptam sa citesti horoscopul general al saptamanii pe Sfatulparintilor.ro

Horoscop săptămânal 7-13 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, este o saptamana in care simti energia de a te dedica ambitiilor profesionale, pentru ca vei avea energia si dinamismul de a le implini pana la capat. Abilitatile tale de comunicare iti vor da instrumentele necesare implinirii obiectivelor. In amor, daca esti singur, sunt mari sanse sa intalnesti o persoana interesanta care se pare ca prefera aceleasi lucruri ca si tine. In weekend, foloseste timpul ca sa iesi si sa te distrezi, asa cum e si normal.

Horoscop saptamanal 7-13 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taur, saptamana aceasta este ideala pentru schimbari importante in viata ta, atat profesional cat si personal. Doar timpul va arata insa daca ai luat acum cele mai bune decizii. Depinde doar de tine sa combini ratiunea cu emotia ca sa poti face cea mai buna alegere. Emotional vorbind, starea de singuratate te poate ajuta sa descoperi noi aspecte despre tine insuti. Sa iti petreci timpul liber facand activitati ce iti hranesc sufletul si iti fac multa placere.

Horoscop saptamanal 7-13 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Draga Gemeni, in aceasta saptamana este bine sa te gandesti foarte intens ca sa iti poti demara planurile si pune in actiune, la un nivel financiar si profesional asa cum iti doresti. Fii atent la tranzactiile tale pentru ca pot aparea unele surprize neplacute. Ai incredere in intuitia ta cand vine vorba de decizii importante si nu te lasa dus de nas de cuvintele oamenilor care vor binele dar care nu iti cunosc nevoile. In preajma weekendului, norocul va fi de partea ta si vei fi ajutat sa faci pasi spre implinirea unui vis. Viata amoroasa se anunta a fi in regula, inceteaza sa repeti aceleasi greseli.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.