Horoscop săptămânal Astrocafe 6-12 noiembrie. Schimbări în relaţii, câştiguri băneşti pentru mai multe zodii

Horoscop saptamanal Astrocafe 6-12 noiembrie. Iata previziunile pentru aceasta saptamana, potrivit AstroCafe.ro. Schimbari in relatii, castiguri banesti pentru mai multe zodii.

06 nov. 2017, 20:49
Horoscop săptămânal Astrocafe 6-12 noiembrie. Schimbări în relaţii, câştiguri băneşti pentru mai multe zodii

Berbec

O saptamana in care esti inconjurat de multa lume. Ai multe de rezolvat, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Totul este sa-ti ordonezi prioritatile si sa eviti implicarea in treburile altora. Intreresant este faptul ca gandurile tale sunt focalizate pe idei marete si nobile. Comunicandu-le si celorlalti vei reusi sa vezi si alte fatete ale realitatii inconjuratoare. Acasa, membrii familiei au nevoie de sprijinul tau moral, emotional sau material. Nostalgia si farmecul vremurilor copilariei te invaluie pe neasteptate, atragandu-i si pe cei dragi spre a povesti vrute si nevrute din vremuri de demult. Ocupa-te, din cand in cand si de un hobby drag sufetului tau!

Taur

Aspectele financiare din segmentul locului de munca isi deschid saptamana. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unor cadouri sau favoruri substantiale. Totusi, ceva te nemultumeste fie ca este vorba despre rasplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profeisonal, care din cand in cand se anima prin conflicte serioase. Este vremea discutiilor cu sefii referitor la imbunatatirea salarizarii tale sau macar a conditiilor de munca. Sunt sanse de a obtine ceva in plus la salariu, dar nu miza foarte mult pe asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO