Horoscop săptămânal BANI 19-25 martie 2018. Cum îţi influenţează banii o săptămână plină de evenimente astrale

Horoscop saptamanal BANI. Banii nu sunt totul dar ei te ajuta sa traiesti o viata confortabila.

19 mart. 2018, 21:40
Horoscop săptămânal BANI 19-25 martie 2018. Cum îţi influenţează banii o săptămână plină de evenimente astrale

Te intrebi daca se indreapta spre tine abundenta financiara sau ce domenii ale vietii o influenteaza in cazul zodiei tale?

Iata ce indica configuratia astrala despre casa banilor pentru fiecare zodie pentru saptamana curenta 19-25 martie 2018 in horoscopul saptamanal despre banii tai cei de toate zilele, intr-o saptamana intensa astrologic, in care au loc urmatoarele evenimente: echinoctiul de primavara intr-un context astral numit „nunta cosmica”; apoi intrarea Soarelui pe 20 martie in zodia Berbecului; schimbarea orei, Romania trecand oficial la ora de vara. Nu in ultimul rand, Luna noua din Pesti de sambata 16 martie continua sa isi faca simtite efectele inca doua saptamani, iar conjunctia Soare – Chiron – vindecatorul de rani ale sufletului nostru creeaza efecte puternice in vietile noastre.

Citeste cum sa tragi cele mai bune beneficii pentru tine pe domeniul banilor, in functie de zodia ta.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai un aspect astral care iti sustine curiozitatea pe orice subiecte legate de bani. Casa ta a iubirii, copiilor si familiei este activata deci ai grija sa nu cheltuiesti prea mult ca sa mentii iubirea cuiva. Tine-te de buget si asta poate sa arate mult mai mult despre natura ta iubitoare. Vei avea ocazia sa vezi ca si lectie de viata faptul ca spiritualitatea, calatoriile si invatatul sunt la fel de importante ca si posesiunile materiale.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca in ultima vreme te-au suparat subiectele legate de bani, un aspect astral sanatos te ajuta sa iesi din aceasta panta. Evenimentele iti vor atinge viata de acasa si emotiile. Sentimente par a iesi de oriunde si fara motive intemeiate. Dar toate iti curata calea pentru ca tu sa eliberezi tipare vechi de gandire ce te blocau sa avansezi in viata ta financiara. Este important ca la job sa spui ce gandesti. Nu lasa pe altul sa revendice drepturi pe munca ta.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai acum un timp prolific dedicat comunicarii in care vei face schimb de idei bune. Ele iti vor prinde foarte bine pentru a avansa in cariera sau a porni pe un nou drum. Tot ce ti se cere este sa fii tu insuti. Tu iti prea pasa ce cred altii, ceea ce face sa iti fie mult mai usor sa ceri ceea ce meriti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.