Horoscop săptămânal BANI 20-26 august 2018. Ce aduce zodia Fecioarei în portofel

Horoscop saptamanal BANI. Saptamana ce incepe ne introduce in zodia Fecioarei, o data cu iesirea Soarelui din maiestuosul Leu. Mult a fost, putin a ramas, am trecut cu totii prin sezonul eclipselor concomitent cu a astrelor retrograde intr-un numar record, iar saptamana 20-26 august ne aduce trei evenimente importante: Soarele intra in zodia Fecioarei pe 23 august. Pe 25 august Soarele face marele trigon cu Uranus si Saturn – unul din cele mai bune contexte astrale. Si avem Luna plina in Pesti pe data de 26 august.

20 aug. 2018, 05:50
Horoscop săptămânal BANI 20-26 august 2018. Ce aduce zodia Fecioarei în portofel

Fecioara este semn de pamant care pune mare pret pe senzatii si pe cele mai bune experiente ale vietii. Bucura-te de aceasta energie excelenta care te indeamna sa iesi din zona de confort si sa iti extinzi cercul social cu oameni extraordinari.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscop saptamanal bani pentru perioada 20-26 august 2018. 

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul saptamanal BANI pe Sfatulparintilor.ro. 

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana cu multe evenimente care iti pot afecta viata de familie. Daca iei in calcul sa lucrezi de acasa, ar fi indicat sa ceri si parerea partenerului de cuplu. Poate nu-i va conveni sa aiba in pat vrafuri de dosare si hartii. 

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Apar cateva provocari in cariera care iti vor da peste cap si viata de familie. Le poti rezolva pe amandoua implicandu-ti partenerul de cuplu. Vorbeste sincer si deschis cu el despre ce te framanta. S-ar putea sa-ti dea niste idei si sa o scoti la capat. Mai mult, te va apropia si de partenerul de viata. 

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Atentie la bani in acasta saptamana. E posibil sa apara cateva momente stresante care sa te forteze sa cheltui fara masura. Incearca sa-ti tii in frau impulsurile si sa descoperi ce anume te impinge sa dai bani in stanga si in dreapta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.