Horoscop saptamanal BANI 21-27 februarie 2018. Cum vei sta cu banii, în funcţie de zodia ta!

Horoscop saptamanal BANI. Iata ce indica configuratia astrala despre casa banilor pentru fiecare zodie pentru saptamana 21-27 februarie 2018 in horoscopul saptamanal despre banii tai cei de toate zilele. Ce actiuni sau situatii iti aduc mai multi bani ? Ce obstacole te pot face sa pierzi bani ? Este nevoie cumva sa scoti bani din buzunar ?

21 feb. 2018, 07:24
Horoscop saptamanal BANI 21-27 februarie 2018. Cum vei sta cu banii, în funcţie de zodia ta!

Horoscop saptamanal BANI 21-27 februarie 2018. Citeste cum sa tragi cele mai bune beneficii pentru tine pe domeniul banilor, in functie de zodia ta.

Banii sunt o energie. Ca sa ai bani, fii atent ce crezi despre ei si ce actiuni faci, dar tine cont si de conjunctura astrala. Sunt zile in care atragi usor banii, ai idei bune din care scoti bani, intalnesti oamenii potriviti ; altele in care trebuie sa ii astepti cu rabdare si incredere sau sa ii cheltui cu intelepciune, ca sa ai mai multi in perioada urmatoare. 

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Energia ta financiara este indrepata spre grupuri, politica si de munca pe cont propriu. Ai prietenii si contactele necesare ca sa iti incepi ceva nou, fie ca e vorba de un produs, un serviciu sau de un proiect la actualul job. Vei intalni oameni noi care te pot ajuta sa ajungi unde vrei din punct de vedere financiar. In acelasi timp, esti in procesul de a-ti transforma intelegerile cu alti oameni. Ai toate instrumentele necesare sa faci mai multi bani, deci tine-o tot inainte. 

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Traversezi o perioada propice in care poti creste foarte frumos in domeniul jobului saptamana aceasta, deci si in domeniul banilor. Ai speranta ca mergi in directia buna, ai incredere in talentele si abilitatile tale naturale. Stii ce poti sa faci si ai invatat sa faci bine. Se apropie o plata corespunzatoare cu munca si calitatile tale. Munca te transforma intr-o persoana din ce in ce mai buna.

 Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine, saptamana aceasta este despre a-ti pune viitorul financiar la adapost. Norocul si extinderea afecteaza si familia, distractia si viata amoroasa. Acum este un moment excelent sa cheltuiesti bani pe activitati de care beneficiaza toata lumea, de la o excursie cu rol educativ pana la cumpararea unei locuinte noi. Esti incurajat sa inveti si sa predai iar daca faci asta, vei bifa o lectie de viata importanta.

 Horoscop saptamanal BANI. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Lucruri din trecut pot aparea din nou in lumina, pentru a fi vazute, eliberate, aruncate, reparate sau schimbate. Desi nu iti place asta pe termen scurt, este un proces necesar si chiar pozitiv. Desi fiecare parte din viata ta se schimba, ai parte de mult noroc in acest proces. Toate acestea implica si casa banilor, deci vei primi tot ce ai nevoie si mai mult decat atat.

 Horoscop saptamanal BANI. LEU (24 iulie – 23 august)

Ai parte de tot felul de energii bune care vin spre tine in zona relatiilor acum. Daca ai pe cineva, va veti bucura de sentimente improspatate reciproce. Daca esti singur, vei gasi un bazin mai mare de potentiali parteneri. Aceeasi energie este valabila si pentru bani, pentru ca in acest climat cosmic poti intalni acum mai multi insi ce te pot sustine, mentori, parteneri sau investitori. Atentie, poti castiga mai multi bani daca spui ce idei ai in minte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.