Horoscop săptămânal BANI 6-12 august 2018. 7 astre retrograde şi-o eclipsă. Vin banii?

Horoscop saptamanal BANI. O alta saptamana bogata din punct de vedere astral. Luni 6 august, Venus paraseste Fecioara si intra in Balanta unde va fi pana pe 9 septembrie. De marti 7 august, rebelul si imprevizibilul Uranus isi incepe miscarea retrograda din 7 august 2018 pana pe 7 ianuarie 2019.

05 aug. 2018, 20:02
Horoscop săptămânal BANI 6-12 august 2018. 7 astre retrograde şi-o eclipsă. Vin banii?

Iata aici horoscopul lunii august 2018 pentru toate zodiile!

O data cu intrarea lui Uranus in retrograd, vom avea 7 astre retrograde: Uranus, Pluto, Neptun, Mercur, Marte, Saturn si micutul astru vindecator de rani Chiron. In tot acest context astral, sambata 11 august are loc Luna Noua in Leu insotita de ultima eclipsa partiala de Soare a acestei veri.

Fenomenul este special pentru ca este influentat in principal de conjunctia cu Mercur retrograd.

Afla in continuare cum se „traduce” acest context astral din punct de vedere financiar pentru saptamana 6-12 august 2018.

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul saptamanal BANI pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Pierzi, castigi, negustor te numesti. Te concentrezi mai mult pe cariera, pe castiguri. Vestea buna este ca desi cheltui multisor, tot iti raman si de economii. Se anunta si o promovare sau o marire de salariu. Sau poate iti mai iei un job suplimentar.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Lucrurile bune merita sa fie asteptate. Nu intra in panica. Vei primi ceea ce meriti, chiar daca nu imediat. NU lasa eventualele esecuri sa te opreasca din drumul tau. Fii perseverent, continua, iar rezultatele vor veni. Nu iti pune la indoiala calitatile.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O saptamana in care trebuie sa fii atent la bani. Nu este recomandat sa dai cu imprumunt, caci s-ar putea sa ramai fara ei. Nici sa ceri cu imprumut nu e o idee, caci cine ti-i da s-ar putea sa ii ceara imediat inapoi si sa nu ai de unde. Fii precaut saptamana aceasta. Nu te intinde mai mult decat iti permite plapuma.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO