Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 16-21 FEBRUARIE 2021. O saptamana cu puternice energii. Mercur iese din miscare retrograda

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona.

16 feb. 2021, 06:30
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 16-21 FEBRUARIE 2021. O saptamana cu puternice energii. Mercur iese din miscare retrograda

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 16-21 FEBRUARIE 2021. Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 15-21 FEBRUARIE 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

O saptamana cu puternice energii. Mercur iese din miscare retrograda, iar Soarele intra in Pesti.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 16-21 FEBRUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Domeniul tau profesional pare a fi plin de schimbari ce vin de sus in jos. Unele sunt schimbari de rutina in timp ce altele par a fi revolutionare in sens pozitiv. In loc sa opui rezistenta si sa te impotrivesti cu calcaiele infipte in pamant, incearca sa vezi ce se intampla daca te lasi purtat de energia acestui nou flux. Vei putea avea surpriza placuta ca ai si tu beneficii personale la nivel financiare. Este o perioada in care vei avea acces la tot felul de informatii care sa te ajute sa avansezi in plan profesional.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 16-21 FEBRUARIE 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Este o buna saptamana sa iti rearanjezi stilul de comunicare. Esti satul ca altii s aiba parte de promovare si tu nu sau mai putin decat meriti ? Nu este mereu vorba de calitatea muncii ci de felul in care altii isi fac sefii sa le observe munca. Acum, avand alaturi unii parteneri remarcabili in sectorul tau social, poti sa fii increzator in drumul rau. De acum inainte, cere fara retinere ceea ce stii ca meriti.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Desi pare ca oportunitatile apar ca de nicaieri acum si iti submineaza tendinta nativa pentru securitate si ramanerea in zona de confort, totusi te descurci foarte bine. Fii prudent totusi in a te arunca cu capul inainte in orice te entuziasmeaza si te face sa crezi ca ai prins marea cu sarea. Fii proactiv cu privire la platile pe care le datorezi, nu astepta sa fii sunat ; astfel iti usurezi fluxul abundentei.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei MARTI 16 FEBRUARIE 2021. Analizeaza si avanseaza!
Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...