Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 19-25 aprilie 2021. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 19-25 aprilie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

19 apr. 2021, 23:23
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 19-25 aprilie 2021. Influente in casa banilor!

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.
Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Noi contacte si intalniri iti vor oferi perspectiva unei cariere stralucite. Asteapta-te la surprize placute spre finalul saptamanii. Colegii te pot ajuta sa rezolvi cateva probleme si sa-ti pregatesti calea spre succes. La capitolul bani, lucrurile nu sunt stabile, iar acest lucru te streseaza. Fii prudent si controleaza-ti cheltuielile. Asa vei economisi banii fie pentru investitii, fie pentru a-ti plati datoriile.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES  TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Noi optiuni apar in fata ta sub forma unor noi propuneri de munca. Perspectivele sunt bune, deci profita de recunoasterea profesionala care ti se aduce. Daca trebuie sa-ti asumi riscuri, gandeste bine inainte daca este cartea castigatoare sau nu. La capitolul finante, revendica ceea ce-ti apartine.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES GEMENI (21 mai – 20 iunie)
In viata profesionala, treci printr-o perioada de pregatire pentru succesele ce vor veni in viitor. S-ar putea sa apara si situatii neasteptate, insa, la final, vei putea echilibra foarte bine lucrurie. Nu intra in conflicte cu colegii. Daca trebuie sa faci lucruri noi, gandeste-te inainte de a actiona. La capitolul bani, se anunta sporirea veniturilor.

Horoscop Minerva 19-25 aprilie 2021. Gemenii sunt împinşi într-o călătorie a descoperirii de sine
Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

HOROSCOP RUNE 19 – 25 APRILIE, cu Mihai Voropchievici. Schimbări fantastice pe toate planurile pentru această zodie


loading...