Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 28 aprilie-3 mai 2020. Mercur intra in Taur, zodia banilor! Noutati?

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 28 aprilie – 3 mai 2020, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Mercur, planeta gandirii si comunicarii, intra inca de luni in zodia Taur unde va fi pana pe 11 mai. Mercur in Taur ne ofera o perioada interesanta pe planul finantelor. Taurul raspunde de bani si cu Mercur in Taur gandirea noastra va fi suficient de focusata si consecventa pe anumite probleme financiare pana gasim solutiile. Avem de privit in fata situatia, provocarea, bugetul, blocajele, amanarile, oportunitatile si sa ramanem asa pana cand apare din propria gandire sau din comunicarea cu ceilalti o portita, o iesire, o solutie, o noua abordare.

28 apr. 2020, 04:16
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 28 aprilie-3 mai 2020. Mercur intra in Taur, zodia banilor! Noutati?

Iata ce aduce zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai nerabdare sa cheltui niste bani pe diverse necesitati sau placeri dar nu este acum timpul sa iti faci o gaura in buget. Exista aspecte planetare favorabile si se anunta schimbari in zona relatiilor profesionale, calatoriilor, educatiei superioare, invatarii si predarii. Daca esti in una din aceste zone, va fi o saptamana buna pentru tine. Daca nu, incearca sa incorporezi una sau mai multe din ele in munca ta pentru ca sunt benefice acum.

Relatia Berbecului cu banii :

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Te poti gandi cum sa imprumuti niste bani fie ca sa depasesti aceasta perioada provocatoare fie ca sa incepi o noua afacere. Conteaza mai mult pe cine cunosti. Ia in calcul sa contactezi membri de familie, prieteni si alte parti interesate de lucrul cu tine ca sa primesti sfaturi bune si chiar si posibil suport monetar.

Relatia Taurului cu banii :

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Acum ai sustinerea totala a Universului de a face bani prin orice implica iubire, relatii, familie, copii si activitati placute. Relatiile tale personale sau profesionale sunt cele ce iti vor livra cele mai bune idei pentru produse sau servicii pe care sa le oferi sau pentru care sa muncesti ca sa faci bani in viitorul apropiat. Ai mai mult decat o singura sansa sa faci sa se intample asta.

Relatia Gemenilor cu banii :

In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...