Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 29 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 29 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

29 dec. 2020, 08:07
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 29 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. E saptamana in care ne luam ramas bun de la 2020 si il imbratisam pe 2021 cu emotii puternice. Anul 2020 a inceput tot cu o Luna plina, tot in Rac, insotita de o eclipsa de Luna si se incheie in aceeasi nota emotionala.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Gratie grupului tau de prieteni si rude, situatia financiara incepe sa se imbunatateasca. Relatiile te ajuta cu idei care vor contribui la crearea unor noi oportunitati. Iar oportunitatile inseamna bani mai multi, daca profiti de ele.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Nu esti un mare econom, insa tu cauti tot timpul noi idei pentru a castiga mai multi bani. Cu cat cheltui mai multi, cu atat vei sti cum sa faci alti bani. Nu este exclus ca cineva sa-ti ceara ajutorul si de aici sa vina o alta suma.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele de Anul Nou
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Pot aparea schimbari la capitolul cariera. Poate o promovare, poate o schimbare a domeniului de activitate. Indiferent de mutare, se pare ca vin bani mai multi. Concentreaza-te, insa, pe echilibrul dintre viata de familie si cariera.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...