Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 3-8 martie 2020. Situatia abundentei zodiilor in saptamana martisorului

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 3-8 martie 2020, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Este prima saptamana a primaverii oficiale calendaristice. Este saptamana martisorului. Conjunctura astrala ne va trece prin energii si stari diferite, gratie miscarilor planetare in care rol principal joaca Venus, Saturn si Mercur. Venus in Berbec si Saturn in Capricorn sunt in cuadratura marti 3 martie si este, iata, un mod mai sobru de a incepe saptamana.

02 mart. 2020, 19:35
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 3-8 martie 2020. Situatia abundentei zodiilor in saptamana martisorului

Caracteristicile lui Mercur retrograd nu dispar de tot, dar sub Varsatorul cel vizionar cu a carui energie este mult mai compatibil, noua ne revin mintile usor usor la normal, putem sa ne continuam treburile care se bazeaza pe intelect si comunicare mult mai simplu. Insa inca e nevoie de rabdare pana cand iese Mercur din retrograd saptamana viitoare.

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Banii inseamna pentru tine securitate. Vei observa ca elementele masculine si feminine din tine se echilibreaza. Acest aspect te va ajuta in activitatile de zi cu zi la locl de munca. Faci o prima impresie grozava daca te duci la un interviu sau vrei sa iti schimbi job-ul. Daca esti student, un proiect de voluntariat te va propulsa intr-un loc care iti va prinde foarte bine pe viitor. Vei primi recomandari uimitoare!

Relatia Berbecului cu banii: Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

O saptamana interesanta. Ti se cere sa ai grija de aspectul fizic, pentru a impresiona. Poate urmeaza o intalnire de afaceri sau un interviu pentru un job important. Indiferent care este situatia ta, nu uita ca prima impresie este FOARTE importanta.

Relatia Taurului cu banii: Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Activitatea ta genereaza bani care afecteaza si sistemul guvernamental. Atentie la plata datoriilor, poti cere planuri de reesalonare a restantelor sau poate gasesti proiecte noi la care sa ai investitori. Ai nevoie de un plan de afaceri solid si vei atrage numerarul de care ai nevoie. Pune-ti in valoare abilitatile, pasiunea si cifrele din planuri vor deveni realitate.

Relatia Gemenilor cu banii: In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...
Partenerii noștri