HOROSCOP SAPTĂMÂNAL CASSANDRA: Norocoasa Jupiter navighează pentru o zodie, cine are parte de charismă şi energie pozitivă

HOROSCOP SAPTĂMÂNAL CASSANDRA. Află previziuniele astrale pentru fiecare zodie în perioada 12-18 august.

09 aug. 2019, 06:30
HOROSCOP SAPTĂMÂNAL CASSANDRA: Norocoasa Jupiter navighează pentru o zodie, cine are parte de charismă şi energie pozitivă

BERBEC 21.03-20.04: Semintele pe care le-ati plantat in trecut sunt gata de recoltare. Trebuie doar sa va concentrati pe castiguri si sa ignorati pierderile. In viitor, veti straluci cu adevarat. Oportunitatile va ies in cale si veti avea sansa sa straluciti.

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile veti face tot posibilul sa stapaniti haosul ce va inconjoara. Faceti tot ce puteti sa ramaneti organizati si sa pastrati pacea cu ceilalti. Multi dintre dumneavoastra este posibil sa primeasca o mostenire sau o plata din asigurari.

GEMENI 22.05-21.06: Va concentrati pe bani si pe fluxul numerar. Veti fi mai directi si mai comunicativi ca de obicei, dar si un luptator mult mai puternic pentru propriile drepturi. Este o perioada benefica pentru parteneriate si prietenii stranse.

RAC 22.06-21.07: Aveti o groaza de energie si charisma. Va doriti sporirea averii si imbunatatirea starii la locul de munca sau, de ce nu, obtinerea unui serviciu mai bine platit. Si starea sanatatii se va imbunatati in curand. In weekend castigati si cheltuiti multi bani.

LEU 22.07-22.08: Majoritatea oamenilor cred ca sunteti prea dramatici sau prea jucausi si acest lucru este adesea adevarat. Dar adevarul mai profund este ca, de fapt, sunteti o persoana serioasa, mai mult decat realizeaza multi oameni.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti foarte populari si va place sa petreceti timpul alaturi de oameni creativi, firi artistice. Acum ar fi un moment prielnic pentru schimbarea locuintei sau imbunatatirea celei existente prin reparatii, achizitii, renovari.

BALANTA 23.09-22.10: Soarele va pune intr-o lumina magulitoare si din acest motiv lumea va fi impresionata de dumneavoastra, chiar daca nu faceti nimic special. Evident, puteti folosi energia si optimismul pentru a va promova.

SCORPION 23.10-21.11: Schimbarile de la locul de munca si miscarile rezidentiale v-au tinut ocupati si daca v-ati nascut in ultima decada a zodiei inseamna ca asa o sa fiti pana la sfarsitul anului. V-ati propus ceva si pana in decembrie veti realiza tot.

SAGETATOR 22.11-21.12: Jupiter este planeta care atrage pentru dumneavoastra bogatia, norocul, oportunitatile si oameni interesanti. Va veti bucura de o viata mai buna si asta nu e tot. in viitor veti face muuulti bani (asta v-a placut intotdeauna!). Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Urmeaza o saptamana cu energie scazuta. Cu toate acestea, lucrurile incep sa se miste si veti simti asta. Unii nativi vor incepe sa simta intr-adevar cine sunt si mai ales care sunt valorile spirituale personale.

VARSATOR 20.01-18.02: Prieteniile sunt importante pentru dumneavoastra, deoarece mai mult decat orice alt semn, sunteti niste muncitori harnici. Nu numai ca prietenii va apreciaza mai mult, dar aveti abilitatea de a media si de a face lucrurile sa se intample.

PESTI 19.02-20.03: Norocoasa Jupiter navigheaza in partea de sus a graficului dumneavoastra si va ofera sansa de a va extinde influenta in lume. Multi dintre dumneavostra vor primi laude, premii si chiar o marire generoasa de salariu. Succes!