HOROSCOP săptămânal CASSANDRA: Soarele va intra în Casa a treia, multe zodii îşi reîncarcă bateriile

Horoscopul saptamanii 19-25 august 2019. Citiţi previziunile săptămânii viitoare pentru fiecare zodie. 

15 aug. 2019, 07:46
HOROSCOP săptămânal CASSANDRA: Soarele va intra în Casa a treia, multe zodii îşi reîncarcă bateriile

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti meseriasii zodiacului, asa ca va ocupati sa creati ceva nou. Toate calitatile creative pe care le aveti vor fi amplificate de un impuls de energie. Soarele este in partea graficului dumneavoastra legata de arta, creativitate, copii si vacante.

TAUR 21.04-21.05: Va bucurati de casa si de familie in aceasta saptamana, iar acest lucru va va oferi oportunitati de a interactiona cu un parinte sau cu un factor de decizie de acasa. Se mai potolesc lucrurile, mai ales ca in ultima perioada a fost haos pe plan general.

GEMENI 22.05-21.06: In urmatoarea perioada se pune accent pe latura materiala, care se va intensifica. Soarele se asaza in Casa a treia, cea care accelereaza ritmul zilnic si va va face sa vorbiti mai mult ca de obicei cu vecinii, fratii si rudele.

RAC 22.06-21.07: In spatele tuturor preocuparilor legate de ceilalti aveti nevoie de mai multa stabilitate si de securitate, iar in spatele nevoii de stabilitate se afla respectul pentru proprietate si pentru bani. Sunteti constienti ca un acoperis deasupra capului si lipsa datoriilor este cea mai buna siguranta.

LEU 22.07-22.08: Este randul dumneavoastra sa va reincarcati bateriile pentru restul anului, mai ales ca Soarele a intrat in zodia Leu. Veti atrage imprejurari norocoase si oameni importanti pentru a va promova.

FECIOARA 23.08-22.09: Este momentul perfect pentru a concepe, medita si contempla ceea ce doriti pentru anul viitor, mai ales ca se apropie ziua dumneavoastra de nastere. Stabiliti-va ceea ce vreti sa realizati si totul va deveni mai clar si mai usor de implinit.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti cei mai sociali dintre toti nativii si veti avea cea mai mare influenta sociala prin plasarea actuala a Soarelui. Este vremea favorabila pentru a va face proiecte pe termen lung. Succes!

SCORPION 23.10-21.11: Soarele este in varful diagramei si asta inseamna ca asupra dumneavoastra planeaza o lumina stralucitoare care va scoate in evidenta. Toti va admira chiar daca nu faceti nimic special pentru asta.

SAGETATOR 22.11-21.12: Urmeaza o perioada favorabila calatoriilor si explorarilor. Puteti beneficia de o educatie suplimentara si va inscrieti la un curs de perfectionare sau va orientati spre un nou hobby. Daca nu puteti calatori, explorati locurile din apropiere.

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceste zile veti pune accent pe detalii birocratice privind aspecte legate de asigurari, testamente, mosteniri sau pe averea partenerului dumneavoastra. Ati putea folosi ceva pe care partenerul il detine.

VARSATOR 20.01-18.02: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra si aceasta plasare va orienteaza spre parteneri sau prieteni apropiati. Pot aparea insa mici dispute, asa ca nu v-ar strica putin mai multa rabdare in discutii.

PESTI 19.02-20.03: Marte si Soarele va ajuta sa va intensificati energia si sa lucrati mai mult, sa fiti mai inteligenti si mai sanatosi. E ca si cum ati vrea sa va transformati intr-un fluture gingas. Veti descoperi placerea de a munci pentru cei pe care ii iubiti.