HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. Cele mai afectate zodii de Mercur Retrograd, totul le iese pe dos. Există şi trei zodii norocoase

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. Chiar daca Mercur devine Retrograd pe 16 februarie, aceste trei zodii au o saptamana proasta per total. Există însă trei nativi care au o saptamana excelenta, din toate punctele de vedere.

10 feb. 2020, 11:11
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. Cele mai afectate zodii de Mercur Retrograd, totul le iese pe dos. Există şi trei zodii norocoase

Horoscopul saptamanii 10 – 16 februarie. Cele trei zodii care traiesc din plin. Le merge totul bine

BERBEC – Esti iubita si adorata de toate persoanele pe care le intalnesti. Stralucesti, esti romantica si te simti frumoasa. Esti observata atunci cand iti faci aparitia, de aceea este posibil sa iti faci chiar si prieteni noi.

HOROSCOP MINERVA 10-16 FEBRUARIE 2020. Câştiguri financiare pentru multe zodii, dar relaţiile au de suferit

BALANTA – Ar putea aparea o iubire la orizont, asa ca fii pregatita sa iti deschizi inima. Saptamana ti-ar putea aduce romantismul si sentimentele pe care le cautai de atat de mult timp. Daca esti deja intr-o relatie, iti vei face amintiri noi care vor dura pentru totdeauna.

VARSATOR – Te simti increzatoare si bucuroasa ca esti tu. Orice iti pui in gand se indeplineste. Puterea se afla in mainile tale si simti asta. Ai curajul sa iti asumi riscuri nebanuite.

Horoscopul saptamanii 10 – 16 februarie. Zodiilor care nu le merge nimic bine

LEU – Iti amintesti care sunt lucrurile pe care le-ai pierdut si care inca te dor. Nu este deloc mai usor si nu le-ai acceptat inca. Esti cu moralul la pamant, te simti nostalgica si te intrebi de ce totul iti merge atat de prost.

FECIOARA – Nu mai intelegi nimic in relatia pe care o ai. Apar probleme din trecut care nu au fost pe deplin rezolvate la momentul potrivit. Te simti parasita si pierduta si nu stii cum sa iesi din aceasta situatie care te pune la pamant.

PESTI – Treci printr-o criza de identitate. Te simti confuza, fapt care iti afecteaza fiecare aspect al vietii. Iti amintesti care sunt greselile pe care le-ai facut in trecut si simti din nou tristetea acelor momente.