Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25-31 MARTIE 2019. EVENIMENT MAJOR! Mercur intră în direct. Pregăteşte-te!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 25-31 martie 2019. Incepe o saptamana puternica, una din acele saptamani pentru care trebuie sa fii mai mult decat pregatit.

24 mart. 2019, 20:26
Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25-31 MARTIE 2019. EVENIMENT MAJOR! Mercur intră în direct. Pregăteşte-te!

Evenimentele astrale ale saptamanii sunt majore. Dar, sa le  luam pe rand.

Mercur intra in direct

Aceasta este cea mai mare veste a saptamanii. Mercur s-a aflat pana acum in miscare retrograda, in Pesti. Din 28 martie, revine la miscarea directa, ceea ce va aduce valuri de confuzie, dar si de inspiratie in egala masura. E nevoie sa-ti recalibrezi „sonarul” pentru a detecta oportunitatile. Bazeaza-te pe intuitie, dar nu lua decizii finale si nu semna nimic pana cand nu esti sigur incotro te indrepti.

Venus in sextil cu Uranus

Venus intra in Pesti, unde va face sextil cu Uranus in Taur. Asteapta-te la ceva electrizant din 26 martie, pana in 20 aprilie. Viata romantica se coloreaza, iar visele de dragoste devin mai intense. In 27 martie, ziua cand Venus si Uranus se intalnesc in sextil, ceva eliberator se va petrece. Te ia prin surprindere, dar surpriza este de bun augur. 

Marte intra in Gemeni

Pasionalul Marte intra in Gemeni pe 31 martie si iti da radarele peste cap. Creierul este cel mai mare organ sexual al omului, asteapta-te la momente pasionale. Flirturi si discutii sexy se anunta pana in aprilie!

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro. 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Profita la maximum de inceputul acestei saptamani. Actiunile tale vor fi mai mature si vei evita repetarea unor greseli din trecut. Planifica-ti miscarile urmatoare pentru si mai multa precizie. Actiunile tale sunt propulsate de o ambitie fara margini. Dar, intelepciunea acumulata in ultimul timp, te face si mai rabdator decat ai fost pana acum. Greutatile si chinurile trecutului ti-au dat niste lectii de viata pe care cu greu le poti uita.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Saptamana aceasta te vei concentra pe relatii. Iti rezolvi probleme aparute in diverse etape ale vietii tale cu rude, colegi, prieteni. Ai incredere in abilitatile tale. Faptul ca ai constientizat unde ai gresit si ti-ai asumat responsabilitatea a dus la imbunatatirea legaturilor cu acesti oameni. Acum esti intr-o situatie mult mai relaxata, esti optimist si calm. Nu mai ai niciun motiv sa fii tensionat in propria casa.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

O saptamana cu multe oportunitati sa-ti exprimi ideile creative. Gasesti solutii chiar si la problemele care par fara iesire. Nu este exclus sa pleci intr-o calatorie, desi pot aparea cateva obstacole. Vesti bune se anunta spre finalul saptamanii si reusesti, astfel, sa mai scapi de negativitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO