Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 8-14 IULIE 2019. Mercur şi Chiron, retrograde. Suişuri şi coborâşuri! Vezi pentru cine!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanii 8-14 iulie 2019. O alta saptamana intensa, cu multe evenimente astrale. Pune-ti centura de siguranta! Pornim!

07 iul. 2019, 20:23
Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 8-14 IULIE 2019. Mercur şi Chiron, retrograde. Suişuri şi coborâşuri! Vezi pentru cine!

Mercur este retrograd in Leu si se transforma in evenimentul cu cel mai mare impact asupra tururor zodiilor. Soarele este in opozitie cu Saturn si Pluto, deci asteapta-te la suisuri si coborasuri, dar si la revelatii uluitoare. Suntem in plin sezon al eclipselor lui 2019, fiecare cu insemnatatea si influentele ei asupra zodiilor. Nu planifica prea mult lucrurile, respecta-ti corpul si limitele lui. Universul are o agenda plina, iar tu trebuie sa fii gata sa faci fata tuturor experientelor care vor aparea.

Mercur retrograd te pune in miezul probelemei

Mercur retrograd in Leu face conjunctie cu Marte, aflat tot in Leu, ceea ce iti va aduce atat de multa incantare incat iti vei simti inima batand cu putere. Energia este la cote mari, iar lucrurile se intampla cu rapiditate. Poti face fata? Cel mai probabil, da, dar trebuie sa iti pastrezi cumpatul. Pastreaza-ti mintea deschisa pentrua vede a toate versiunile unei situatii. Trebuie sa faci asta cam toata luna.

Pluto si Saturn aduc transformari interioare

Nu zice niciodata hop, chiar daca pare ca o situatia s-a rezolvat. Pluto si Saturn iti aduc cateva experiente care te pot duce intr-un punct de „fierbere”. Marti 9 iulie si duminica 14 iulie sunt zilele de maxima precautie. Invata lectia autocontrolului si pastreaza-ti firea. Asteapta-te, insa, la transformari interioare.

Chiron ridica gradul de vulnerabilitate

Chiron este in stationare retrograda in Berbec incepand de marti, ceea ce ridica gradul de vulnerabilitate. Nu te impotrivi valului, lasa vindecarea sa inceapa.

Vindecarea, in special cand ai de-a face cu resentimente de lunga durata, poate fi epuizanta si infricosatoare. Atunci cand intri adanc in bagajul emotional, nu sti niciodata ce scoti la lumina. Te poti simti tensionat, fragil, vulnerabil, cu toane. Toate acestea sunt in regula. Vindecarea poate sa implice acceptarea de noi limitari, cautarea de noi cai pentru actiuni independente si asumarea in moduri care ne dau putere personala fara sa gandim despre noi ca am fi egoisti.

Surprizele lui Uranus in Taur

Ca si cand nu ar fi fost de ajuns, Marte face cuadratura cu Uranus in Taur, joi, 11 iulie. Asteapta-te la un mix de surprize. Poti fi nevoit sa mergi putin pe varfuri. Evita deciziile majore in aceasta saptamana, cu exceptia cazurilor de maxima urgenta, cand deciziile rapide sunt foarte importante.

Primesti ajutor?

E lesne de inteles ca intr-o asemenea agitatie ai nevoie macar de un mic ajutor. Dar intrebarea care apare este: il vei si primi? Din fericire DA! Soarele face trigon cu Neptun in Pesti si Marte face trigon cu Chiron in Berbec, joi 11 iulie. Ele iti aduc frumusetea, dragostea, romantismul care te vor ajuta sa mai „inmoi” tensiunea. Bucura-te de vibratiile pozitive pe care le vei avea! Dar fii precaut si prezent.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti :

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, saptamana aceasta ai nevoie de mai multa rabdare pentru a ajusta noile situatii care se vor crea. Ti se poate tulbura echilibrul existentei tale. Vrei sa-ti afli locul. Poti renunta la ceva sau la cineva in acest proces. Fii realist, sorteaza-ti calm lucruri, oameni si situatii pe care sa le lasi in urma, pentru a putea evolua. Fii cinstit cu tine insuti!

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taur, in perioada urmatoare poti trece prin cateva dificultati legate de banii, cariera sau orice alt aspect ce tine de bunastarea materiala. Trebuie sa iei decizii intelepte care vor aduce cu sine schimbari cruciale. Evita, insa, cel putin deocamdata, noi angajamente profesionale care sa necesite cheltuieli suplimentare. Daca nu esti sigur ce trebuie sa faci mai departe cu banii, ia in calcul sa angajezi un specialist sau un consultant. Fa-ti planuri de actiune, pune la punct plusurile si minusurile fiecarei situatii, analizeaza temeinic detaliile si actioneaza numai atunci cand iesi sigur pe plus.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Draga Gemeni, urmeaza o perioada pozitiva din toate punctele de vedere. Se anunta o promovare sau lansarea unui proiect la care lucrezi de multa vreme. Nu ezita sa ceri ajutorul. Oameni dragi iti vor fi alaturi. Nu trebuie decat sa le spui de ce ai nevoie. Se anunta si niste vesti, pe care le astepti de multa vreme. Poate nu sunt cele pe care le asteptai, dar macar ai un punct de plecare. Spre sfarsitul saptamanii, poate aparea o problema care sa-ti tulbure linistea, insa calmul te va salva. Atat timp cat nu vei transforma tantarul in armasar, vei gasi rapid solutiile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO