Horoscop săptămânal JOB CARIERĂ 19-25 martie 2018. Săptămână importantă cu patru evenimente astrale. Atenţie cum te afectează

Horoscop săptămânal JOB CARIERĂ. Iată horoscopul săptămânal 19-25 martie 2018 pentru aspectele ce ţin de muncă, carieră, oportunităţi, pericole, predispoziţii într-o săptămâna intensă astrologic, în care au loc următoarele evenimente: echinocţiul de primăvară într-un context astral numit "nuntă cosmică"; apoi intrarea Soarelui pe 20 martie în zodia Berbecului; schimbarea orei, România trecând oficial la oră de vară. Nu în ultimul rând, Luna nouă din Peşti de sâmbătă 16 martie continuă să îşi facă simţite efectele încă două săptămâni, iar conjuncţia Soare Chiron – vindecătorul de răni ale sufletului nostru creează efecte puternice în vieţile noastre.

18 mart. 2018, 21:12
Horoscop săptămânal JOB CARIERĂ 19-25 martie 2018. Săptămână importantă cu patru evenimente astrale. Atenţie cum te afectează

Iata ce indica configuratia astrala a fiecarei zodii despre casa planetara a jobului si carierei in horoscopul saptamanal pe aceasta tema de mare interes.

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o vreme norocoasa pentru tine. Energia astrala iti sustine fluxul de bani din cariera ta. Termina cat de mult poti pentru a avea programul facut. Ai sanse mari pe tot ce inseamna interviu de job sau orice imbunatatire a proiectelor si perspectivelor carierei. Vei folosi cu succes abilitatile practice de conducere de oameni in combinatie cu o vedere de ansamblu a ce aveti de facut, iar rezultatele vor fi foarte bune.

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Asculta-ti vocea interioara. Abilitatea ta de a vizualiza rezultate pozitive iti sustine interesele pe termen lung. Energia saptamanii te aduce la un fel de rascruce de drumuri. Este un timp potrivit sa aplici pentru un nou job sau sa confrunti ce nu mai functioneaza in munca ta de acum. Vei avea curajul sa te duci intr-o noua directie, la nevoie. Eforturile in echipa sunt cele mai satisfacatoare.

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pune-ti dormitul la punctul unu al agendei cu sarcini de facut. Daca devii prea stresat, este posibil sa te imbolnavesti. Aceasta perioada este foarte productiva. Tine aproape de procedurile deja stabilite si de rutina obisnuita. Aceasta perioada te gaseste tras in mai multe directii in acelasi timp sau la o rascruce de drumuri. Poate ca nu iti vei schimba obiectivele, dar te poti gandi la moduri noi de a obtine ceea ce vrei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.