Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai 2020. Probleme de viaţă şi blocaje în dragoste pentru trei zodii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai 2020. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, pentru ultima săptămână a lunii mai. Cine va scăpa de necazuri și cine își va cunoaște fericirea.

22 mai 2020, 13:32
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai 2020. Probleme de viaţă şi blocaje în dragoste pentru trei zodii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai BERBEC

Berbec- Soarele proaspăt intrat în Gemeni găsește un alai important de planete la masa de discuții. De fapt, el nu face decât să potențeze aspectele acestora. E vorba de o aliniere de planete demne de luat în seamă, căci au mesaje foarte importante pentru Berbeci, dar și pentru toate zodiile. Evident, vizează dragostea, cariera, sănătatea multora dintre noi. Semnale subtile ce se vor analizate karmic individual.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai TAUR

Taur- Cum Soarele este în Gemeni, e bine să enumăr planetele care  sunt în rezonanță cu el. Alinierea de planete din Gemeni este formată de Luna, Venus Retrograd(toată săptămâna), Mercur și Norocul Divin. Venus Retrograd vă marchează starea de spirit, blocajele pe carieră și problemele în amor sau familie. Fiind retrograd e clar că doar pe karma vieților anterioare pot vedea cauza/soluțiile.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai GEMENI

Gemeni- Spuneam la Berbec și Taur de aspectele care se formează în Gemeni și care nu trebuiesc considerate simple, căci se pot dovedi adevărate furtuni pentru viitorul vostru, dar și al celorlalți din celelalte zodii. Gândiți-vă doar la faptul că Venus este Retrograd și e conjunct cu Mercur și cu Luna. Soarele potențează  toată alinierea de planete(ce sunt acum ca bilele pe masa de billiard) în dragoste, carieră.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai RAC

Rac- Luna se va alinia cu Venus Retrograd  și Mercur în Gemeni. Marchează sănătatea, cariera/locul de muncă și, cu sau fără permisiunea dumneavoastră, dragostea. De ce? Pentru că astrul iubirii este retrograd(Venus). Cauzele sunt profunde, de natură karmică și mă atenționează asupra incompatibilităților din amor. Mulți se văd compatibili, dar substratul fiecaruia îl analizați superficial.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai LEU

 
Leu- Sper că ați parcurs acest Horoscop, dar și pe celelalte analizate de mine pe kfetele.ro și la TV. Cum Soarele este acum în Gemeni și va rezona cu alinierea de planete din care nu lipsește Venus Retrograd până pe 30-31 mai, el desemnează potențialii sortiți și problemele pe care le aveți marcate de la naștere pe karma cu care veniți pe Geea.Poate viza copii/familia și misiunile lor de viață(carieră. ș.a).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai FECIOARĂ

Fecioara: La debut de săptămână Mercur este într-o aliniere de planete foarte importantă. Cu cine? Cu Luna, cu Venus Retrograd și cu Norocul Divin. Cum este și Soarele în Gemeni, toate fac aspecte de cuadratură cu Soarele vostru natal, marcând cumpene(cariertă), blocaje(sănătate), tensiuni(dragoste). Cum substratul este karmic și profund, nu mă pot hazarda să dau soluții individuale, ci atenționări.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai BALANȚĂ

Balanța- Cum astrul vostru este retrograd, probleme de viață sunt certitudini. Unele sunt afectate în dragoste, altele pe sănătate și carieră. Vizați sunt și membrii familiei sau alte domenii existențiale. Sunteți în mijlocul unui deșert? Nu găsiți calea corectă? Dilemele existențiale nu vă dau liniștea dorită? Cauzele sunt grele și de natură karmică. Cheile sunt acum ascunse în viețile voastre anterioare…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 – 30 mai SCORPION

Scorpion- Cu Pluton Retrograd în Capricorn și Venus Retrograd în Gemeni, problemele cu care vă confruntați sunt majore, nu minore. Vă vizează pe voi sau cei din familie. Cum forte mulți nu sunt atenți la alegerile în dragoste, nu mă mir că mai devreme sau mai târziun ajung la probleme, separări, divorț(2Malefic Kisses). La alții vizată este cariera(știți ce misiune karmică ați primit la naștere?).

Citeşte mai multe pe kfetele.ro