Horoscop săptămânal Minerva: Ce v-au rezervat astrele

Horoscop saptamanal Minerva. Luna Plina in Scorpion din 22 aprilie ne va arata o alta latura a agresivitatii: agresivitatea directa, imediata. Pot exista consecinte de nebanuit.

18 apr. 2016, 16:29
Horoscop săptămânal Minerva: Ce v-au rezervat astrele

Berbec

Va fi o saptamana care poate debuta cu reusite. Poate dobandi bunuri pe care si le doreste de multa vreme. Se regaseste in plan spiritual, va avea parte de o revelatie, caci el periodic traieste astfel de stari mai… profunde. Are timp pana in a doua parte a anului sa isi fructifice succesele.

Taur

Taurul isi pregateste drumul pentru intoarcerea acasa. Va fi convins ca soarta are ceva cu el, fara sa se gandeasca la responsabilitatile neasumate. Incapatanarea si gelozia il va determina sa nu isi recunoasca greselile. Daca are o relatie de iubire inchegata, s-ar putea sa apara primele disensiuni. Conflictele nu il ocolesc.

Gemeni

Se intrevede o inadecvare a dorintelor, a cheltuielilor. Geamanul nu isi mai gaseste inspiratia in familie si nici in partenerul de langa el. Vor fi zile amenintatoare pentru ruperea multor relatii: 21 si 23 aprilie sunt cele mai fierbinti in acest sens! Geamanul trebuie sa fie atent la aspectele de natura amoroasa.

Rac

In cazul Racului, primeaza relatiile cu copiii. Isi va pune disperat intrebarea de ce nu isi gaseste pe cineva, va incerca sa afle raspunsuri la multe intrebari care incep cu „De ce?”. Profesional, s-au produs deja schimbarile care trebuiau sa se petreaca, deci nu vor fi surprize in continuare.

Citeşte mai multe pe revista Teo