Horoscop săptămânal Minerva. Zodiile trec prin multe cumpene în aceste zile

Horoscop săptămânal realizat de Minerva pentru perioada 6 – 12 Iulie 2020. Astrologul a realizat previziunile săptămânii. 

07 iul. 2020, 07:41
Horoscop săptămânal Minerva. Zodiile trec prin multe cumpene în aceste zile

Horoscop Minerva – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Berbec. Iată că Marte în domiciliu face legea, ca să spun așa și mai mult ca sigur te simți încrezător și pregătit pentru orice. Și totuși această energie pozitivă contrastează cu vulnerabilitatea senimentală datorată Soarelui în Rac și în Casa a 4-a a familiei. Este posibil să ai nevoie să lucrezi cu ambele în următoarele săptămâni. De exemplu, folosește puterea lui Marte pentru a merge mai departe și sensibilitatea Soarelui în Rac pentru a empatiza cu ceilalți.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Taur. S-ar putea să ai nevoie de ceva timp ca să fii doar tu cu tine, singur, la începutul săptămânii, ca și cum ai dori să te recentrezi pe ce vrei să faci. Independența este un cuvânt cheie, așa că ține minte asta. Încearcă să îți dai seama dacă nu cumva ești victima unui angajament pe care l-ai luat cu mult timp în urmă. Pe măsură ce peisajul se schimbă, trebuie să ne schimbăm și noi. Atitudinea anchilozantă este extrem de dăunătoare într-o săptămână ca aceasta. Fii sincer și recunoscător pentru lucrurile pe care le ai.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Gemeni. Nu gândi automat că frumusețea trebuie definită întotdeauna de standarde la modă. Este timpul să ai propria definiție. Nu este nevoie să te încadrezi într-un anumit tipar social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Nu ai de ce să încerci să te asiguri că toată lumea te iubește. Există o singură persoană pe care trebuie să o satisfaci și asta ești tu.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Rac. Problemele pot fi puțin mai grele decât ți-ai dori, săptămâna aceasta. Treaba ta este să îți păstrezi simțul umorului. Puterea ta de adaptare va fi pusă la încercare, deoarece alte persoane par să fie complet determinate de opiniile lor, deci fii mai conștient de modul în care vorbești. Alții, în special superiorii sau bătrânii, pot fi jigniți prin observații nepăsătoare sau răutăcioase.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – RAC

Horoscop Minerva  LEU

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Leu. Dacă butucul de la clanță s-a blocat nu-l forța. Nu vei reuși decât să rupi cheia. Poate că trebuie să încerci o altă ușă. Dacă lucrurile nu merg bine, atunci probabil că nu trebuie să se întâmple. Viața nu ar trebui să fie o luptă. Treaba noastră este să fim fericiți. Amintește-ți de asta că data viitoare când ajungi într-o asemenea situație. Vizualizează totul ca pe o perioadă de repaus. Concentrarea intensă asupra sectorului de viață continuă, aducând mai mult potențial de schimbare dinamică.

Citeşte horoscop integral pe huff.ro