Horoscop saptamanal RUNE pe ZODII, 13-19 decembrie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere.

11 dec. 2021, 22:56
Horoscop saptamanal RUNE pe ZODII, 13-19 decembrie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Horoscop saptamanal RUNE pe ZODII. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 13-19 decembrie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021. Mihai Voropchievici a făcut inventarul cadourilor astrale pentru zodii
Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop Daniela Simulescu: Zodia PEDEPSITĂ în 2022, toate îi merg pe dos, cumpănă mare pe 12 aprilie
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Horoscop saptamanal RUNE pe ZODII BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – EHWAZ (cu fata in jos). Fiinta ta interna trebuie reincarcata altfel vei fi confuz pe drumul vietii. Daca altii se bazeaza mereu pe tine, poate e vremea pentru ei sa se bazeze mai mult pe ei si sa isi invete si singuri lectiile de viata.

Horoscop saptamanal RUNE pe ZODII TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – HAGALAZ, inversata. Hagalaz simbolizeaza bruma, iarba si furtunile de zapada. Starea naturala dinaintea unei noi creatii este haosul si prezenta fortelor aflate in afara controlului tau ce actioneaza. Rezista. Tine-te bine si stai pe loc chiar daca ti se pare ca sunt furtuni in jurul tau. Noul va veni, e nevoie ca vechiul sa plece. Puritatea zapezii te inspira sa vezi ca si in timp de frig exista ceva frumos.

Horoscop saptamanal RUNE pe ZODII GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – KENAZ: Ken este runa luminii si a cunoasterii, ce alunga intunericul si ignoranta si arata adevarul ascuns. Runa aceasta aduce in fata si imaginile de prietenie si confort in viata ta. Runa iti anunta lumina venita din inspiratie, lumina venita din imaginatie si este un far in orele de intuneric.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.