Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 19-25 februarie 2024. EIWAZ inversată aduce putere pentru TAUR, DAGAZ aduce trezirea sprituală pentru GEMENI

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

17 feb. 2024, 22:11
Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 19-25 februarie 2024. EIWAZ inversată aduce putere pentru TAUR, DAGAZ aduce trezirea sprituală pentru GEMENI
Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 19-25 februarie 2024. EIWAZ inversată aduce putere pentru TAUR, DAGAZ aduce trezirea sprituală pentru GEMENI

Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 19-25 februarie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Runa inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici 19-25 februarie 2024. Balanţele se trezesc la realitate, succes uriaş pentru Capricorni

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – ODIN: Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – EIWAZ, inversata. Eiwaz iti indica posibilitatea unei incapatanari sau inflexibilitati ori lipsa de dorinta de a ceda sau de a face un compromis. Ca sa ai succes intr-un nou plan si sa il duci pana la capat, ai nevoie sa fii adaptabil oricaror imprevizibilitati, pentru ca drumul este lung si adesea intortocheat. Este runa ce simbolizeaza copacul vietii, magia si visarea. Cuvantul de putere este “unitate” asa cum exista forta unificatoare puternica a naturii ce creaza o fundatie ferma a vietii.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – DAGAZ: Aceasta runa reprezinta ciclicitatea: zi-noapte. Ce se ridica va cadea. Ce creste va descreste. Acesta este fluxul naturii. Dagaz este runa trezirii spirituale, a lumii noi, a noilor posibilitati si oportunitati. In timp ce unele palesc, altele se ridica si stralucesc. Universul cere echilibrul, iar proportiile sunt perfecte.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – EHWAZ, inversata. Aceasta runa este simbolizata de doi cai si inseamna miscare. Orice miscare faci impreuna cu cineva ca echipa in aceeasi directie duce la multe realizari si la rezultatele dorite. Deseori este o aventura in necunoscut dar curajul de a face miscarea aduce recompense. Ti se recomanda sa fii atent la orice intelegere, contract sau aranjament facut cu alti oameni pentru ca poate fi o dualitate sau un scop ascuns de care este bine sa devii constient.

Citeşte şi: Zodiac CHINEZESC săptămâna 19-25 februarie 2024. Tun financiar pentru Şobolan, noroc în dragoste pentru Iepure

LEU (23 iulie – 22 august)

Runa etalata – ISA. Vine iarna peste o situatie din viata ta. Pare inghetata si fara noi miscari, deci realizarile nu sunt immediate. Un vant rece sufla si el te invita sa analizezi daca cumva ceva din tine impiedica primavara sa soseasca. Oricum tu nu ai cum sa controlezi iarna si cat va dura. Deci tine minte sa tii cont de vointa cerurilor si a pamantului si sa astepti cu rabdare. Dupa iarna vine mereu primavara.

Citeşte continuarea pe Sfatul Părinţilor.