Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

21 ian. 2024, 09:04
Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei
Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024

Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice.

Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 ianuarie 2024. Complicaţii pentru Berbec, săptămână de vis pentru Scorpion

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Berbec(21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – EHWAZ (inversata): Atentie la blocaje! Ce anume te tine pe loc? Care sunt cauzele pentru care nu poti inainta? Sunt momente cand pasivitatea iti face foarte bine. Fa un pas inapoi si analizeaza mai bine ce ai de facut. Atentie si la comunicare, pot aparea tensiuni.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – ISA. Vine iarna peste o situatie din viata ta. Pare inghetata si fara noi miscari, deci realizarile nu sunt immediate. Un vant rece sufla si el te invita sa analizezi daca cumva ceva din tine impiedica primavara sa soseasca. Oricum tu nu ai cum sa controlezi iarna si cat va dura. Deci tine minte sa tii cont de vointa cerurilor si a pamantului si sa astepti cu rabdare. Dupa iarna vine mereu primavara.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – KENAZ: O solutie la o problema de durata poatea aparea in mod miraculous. Clarificarea vine dupa o lunga lupta. Inspiratia divina va deschide calea spre succes. Dar aceasta iluminare nu vine fara sacrificiu. Vine in momentul in care isi este pregatit sa-si intalneasca adevaratul potential divin, sa afle insusi motivul existentei sale.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – NAUTHIZ: Runa te avertizeaza ca poti fi intr-o situatie ce are legatura cu o problema mai veche ce nu a fost rezolvata niciodata. De aceea reapare in viata ta. Trebuie sa confrunti ce a ramas in tine nevindecat. Nu e nimeni in afara ta de vina pentru nimic si nici nu poti schimba oamenii. Poti sa incerci sa ii pedepesei insa nu iti rezolvi propria problema. Lasa defectele altora deoparte si ocupa-te de propria persoana.

Citeşte şi: Mesaje noi de la arhangheli pentru zodii, săptămâna 22-28 ianuarie 2024. Berbecii au probleme cu banii, emoţii mari pentru Tauri

Leu (23 iulie – 22 august)

Runa etalata – SOWULO: Aceasta runa iti da acum sfatul sa iti obtii integritatea, inclusiv pentru o tema ce te preocupa acum. Iti este favorabil sa primesti multa satisfactie. Tine minte insa ca din cand in cand trebuie sa te retragi in liniste ca sa te refaci. Daca reactionezi cu intelepciune fata de tine, constientizandu-ti puterile si abilitatile si intarindu-ti forta prin perioade de odihna, succesul iti este garantat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.