Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Ce semnale transmite ANSUZ, protecţia vine de la ALGIZ

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

25 nov. 2023, 22:42
Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Ce semnale transmite ANSUZ, protecţia vine de la ALGIZ
Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Ce semnale transmite ANSUZ, protecţia vine de la ALGIZ

Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Runa inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Berbecii se afirmă, iar Fecioarele îşi vor întâlni marea dragoste

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Nativii care au parte de noroc săptămâna viitoare. Două zodii sunt favorizate de astre

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – RAIDO (inversata) : Izolare. Lipsa de schimbare sau miscari. Stagnare. Un deadline poate fi ratat. Un drum poate fi ratat. O eroare mecanica se poate intampla. Fii mai mult pe langa casa. Fii atent la un dusman ce se poate prezenta drept prieten. Unele intalniri pot lua un curs neasteptat.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – THURISAZ / intors : O situatie prezenta in care te afli necesita reflectie. Nu este nevoie sa faci nimic pana cand nu iei o decizie constienta si bine gandita. A te grabi acum devine dusmanul tau principal, indiferent daca situatia este de munca sau despre relatii cu oameni. Foloseste timp ca sa iti analizezi experientele anterioare, altfel situatia poate avea efect advers asupra ta. Sfatul este sa meditezi, sa astepti. Ai acum sansa sa privesti cu atentie la trecut, la ce ai invatat pentru viitor apoi sa te desprinzi de el.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – ANSUZ : Semnificatie SEMNALE. Aceasta runa te sfatuieste sa te astepti la neasteptat. Este un mesaj care te cheama sa te deschizi spre schimbare si renovare, poate chiar spre un cu totul alt tip de viata. Vor fi relatii noi, contacte si legaturi noi, deci ti se recomanda sa fii cu ochii si urechile deschise in timpul intalnirilor sau discutiilor uzuale. Pe de alta parte, Ansuz iti reaminteste ca este nevoie ca mai intai sa te iubesti si pretuiesti pe tine inainte de a incerca sa iubesti si sa pretuiesti pe altii : este imposibil sa dai ceea ce nu ai. Aceasta runa iti reaminteste ca tu sa iti reamintesti asta zilnic.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – ALGIZ : Runa germanica Algiz semnifica protectia iar fortele creative sunt puse in slujba ta. Atunci cand apare aceasta runa, ti se sugereaza sa nu iti negi durerea si sa nu incerci sa te ascunzi de la ce se intampla sau sa negi. Esti ajutat, protejat, sustinut si calauzit. Invata din ce se intampla si astfel vei fi in stare sa te protejezi singur pe viitor de acele situatii care nu iti fac bine. Practica te invata mai mult ca orice si oricine.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.