HOROSCOP: Saturn guvernează 2014, ce înseamnă pentru zodia ta

HOROSCOP 2014: Saturn, guvernatorul anului, are grija ca toata lumea sa iubeasca.

29 ian. 2014, 15:09
HOROSCOP: Saturn guvernează 2014, ce înseamnă pentru zodia ta

HOROSCOP BERBEC -21.03 – 20.04

TREND COSMIC Datorita puternicului trio format din Uranus, Marte si Jupiter, care iti influenteaza din plin semnul zodiacal in noul an, viata ta sentimentala va cunoaste schimbari radicale in bine, iar contul tau bancar va fi mai plin decat oricand. DRAGOSTE Marte, mentorul tau astrologic, te trimite la vanatoare de barbati. Tot el va avea grija si ca prada sa nu aiba nicio sansa in fata ta. Din pacate insa, sansele unei relatii serioase sunt, momentan, destul de mici. Aceasta situatie se va schimba insa in luna august, cand in preajma ta va aparea un barbat „premium”. Cu toate ca nu vei duce lipsa de concurenta, rivalele tale nu au nicio sansa: el nu va avea ochi decat pentru tine! SPIRIT Lipsa ta de rabdare e deja proverbiala. Dar in anul 2014 vei surprinde cu un calm iesit din comun. Efectele pozitive ale acestei stari de liniste se vor traduce nu numai prin adoptarea de decizii rationale, ci si printr-o aura calda, care va atrage simpatia tuturor. CARIERA Incepand cu data de 17 iulie, Jupiter da unda verde carierei tale: mai multa responsabilitate, mai multa munca, dar si recompense mai mari. In plus, vei avea sprijinul colegilor, fascinati de noua ta atitudine. AURA Femeia pe care orice barbat vrea sa o cunoasca mai bine. SEX O lupta intre dominare si supunere. POWER BOOSTER Atingerea unui tel ce parea absurd, imposibil. ARMA SECRETA Puterea de a da uitarii vechile conflicte. TURBULENTE In luna mai se sfarseste o poveste de iubire ce incepuse minunat. ASTA TE FACE FERICITA O declaratie sincera de dragoste pe care o vei primi in primavara. STRATEGIE DE SUCCES Cand vine vorba de oferte promitatoare, esti cu un pas inaintea concurentei.PONT JOY Nu te lasa demoralizata de scurtele perioade in care lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. TU & EL Cu BERBECUL ar fi mai bine sa ramai in pat. TAURUL e prea rigid. Barbatul GEMENI se va dovedi un bun prieten. RACUL vrea mai mult decat esti pregatita sa oferi. LEUL are puterea de a te face mai increzatoare. Aventura cu nativul zodiei FECIOARA si flirtul din prima jumatate a anului cu BALANTA vor fi extrem de savuroase, dar scurte. De neuitat: sexul cu un SCORPION. SAGETATORUL e marele castigator, CAPRICORNUL e simpatic si binevoitor. VARSATORUL e prea nebun, iar tipul nascut in zodia PESTI e mult prea plictisitor.

HOROSCOP TAUR -21.04 – 21.05

TREND COSMIC Saturn, guvernatorul anului, se afla vis-a-vis de semnul tau zodiacal si iti impune limite de viteza. Plictisitor? Dimpotriva – vei fi mai increzatoare in fortele proprii. DRAGOSTE Aventurile nu sunt pe gustul tau in 2014. Motivul: nu esti pregatita sa faci compromisuri in detrimentul tau. In iulie vei intalni barbatul care se va ridica la inaltimea asteptarilor tale. Dar nu te arunca nu capul inainte! SPIRIT Faptul ca nu te vei mai grabi sa iei decizii si vei fi mai precauta pe toate planurile te va feri de surprize neplacute. CARIERA In 2014, esti pregatita sa faci o schimbare! Analizeaza bine avantajele si dezavantajele. AURA Esti femeia in care se poate avea incredere. SEX Nu te grabesti sa ajungi in punctul culminant. POWER BOOSTER 30 de minute de gimnastica in fiecare dimineata. ARMA SECRETA Capacitatea de a deosebi lucrurile importante de amanunte. TURBULENTE In mai, Saturn rabufneste, afectandu-ti un plan important. ASTA TE FACE FERICITA Eforturile la job iti vor fi recompensate. STRATEGIE DE SUCCES Nu cedezi in fata problemelor, ci te lupti cu toata puterea. PONT JOY A gresi este uman: fii mai indulgenta cu tine insati. TU & EL In mai, BERBCUL iti face avansuri: incearca-l! TAURUL nu iti poate fi mai mult decat un bun prieten. Tipul nascut in GEMENI e dragut, dar superficial. RACUL promite multe, LEUL nimic! Barbatul FECIOARA merita o sansa. BALANTA iti va indulci prima parte a noului an. SCORPIONUL merita! SAGETATORUL iti mareste orizontul. CAPRICORNUL e pe placul tau, spre deosebire de VARSATOR. Barbatul PESTI este preferatul tau.

HOROSCOP GEMENI -22.05 – 21.06

TREND COSMIC Pana pe 25 iulie, Marte face tot ce-i sta in putinta sa te alimenteze cu energie. Dupa aceasta data, Jupiter preia sarcina si o continua pana la finalul anului. DRAGOSTE Multi se simt amenintati de moralizatorul Saturn si iau totul prea in serios – tu, insa, ramai la fel de relaxata si jucausa ca pana acum. Partea buna e ca te distrezi din plin, insa dezavantajul este ca „petrecerea” se incheie cel tarziu dupa micul-dejun. In iulie, Jupiter iti aduce un barbat minunat si cu intentii foarte serioase. SPIRIT Vor exista zile in care buna ta dispozitie se va afla la cote minime, dar cei din jurul tau vor fi intelegatori. E normal ca fiecare dintre noi sa aiba toane din cand in cand. CARIERA In 2014 pregateste-te pentru o schimbare: un job nou, mai multa indepedenta, poate chiar relocare in strainatate. AURA Femeia-minune, pentru care nimic nu e prea greu sau prea mult. SEX Nicio fantezie nu ramane neimplinita. POWER BOOSTER Activitati cu prietenii. ARMA SECRETA Ai atat de multe cunostinte, incat exista cineva care te poate ajuta in orice situatie. TURBULENTE In mai, e posibil sa te indragostesti de un barbat nepotrivit. ASTA TE FACE FERICITA Micile cadouri si complimente, prin care intelegi ca esti o persoana iubita. STRATEGIE DE SUCCES Depasesti situatiile dificile cu umor. PONT JOY Scapa de umbrele din trecut. TU & EL BERBECUL e unul dintre favoritii tai. Distractie maxima cu TAURUL. Prieten fidel si confident este tipul GEMENI. RACUL te vrea, dar tu nu il vrei pe el. LEUL apare si ramane. Tipul din FECIOARA e mereu pus pe cearta, BALANTA vrea sa aiba intotdeauna dreptate, iar SCORPIONUL insista prea mult. O relatie cu un SAGETATOR? Da! CAPRICORNUL nu stie ce vrea. Cu VARSATORUL esti pe aceeasi lungime de unda. Nativul zodiei PESTI are doua fete: atentie!

HOROSCOP RAC – 22.06 – 22.07

TREND COSMIC Jupiter e responsabil de momentele de fericire. Pluto te indeamna sa inoti impotriva valului, iar Saturn iti da curaj. DRAGOSTE Puterea ta de seductie va fi mai puternica decat oricand. E de ajuns sa pasesti intr-o camera si „radarele” barbatilor o iau razna. Dar afemeiatii si aventurierii nu sunt pe gustul tau, iar in primavara, Jupiter si Saturn iti gasesc partenerul potrivit. SPIRIT Saturn te scapa de nesiguranta. Te bazezi pe instinct si astfel vei dobandi mai multa incredere in fortele proprii. Efectele pozitive se vor vedea atat in viata privata, cat si la birou. CARIERA Atat colegii, cat si superiorii te considera extrem de competenta si iti cer sfaturile. Vei castiga mai multi bani! AURA Femeia care stie sa asculte. SEX Emotii puternice, inhibitii putine. POWER BOOSTER Relaxare si calm la inceputul fiecarei zile. ARMA SECRETA Alaturi de tine, toti se simt ca acasa. TURBULENTE Invidiosii pot spune lucruri neadevarate despre tine. ASTA TE FACE FERICITA Armonia in relatie si perspectiva unei familii. STRATEGIE DE SUCCES Nu scapa din ochi detaliile importante. PONT JOY Asculta-ti instinctul! TU & EL BERBECUL nu e suficient de romantic. TAURUL stie exact ce sa faca. Barbatul GEMENI incearca sa te schimbe! RACUL iti priveste direct in suflet. Lipsa de griji a LEULUI iti face bine. FECIOARA te surprinde pe toate planurile: de incercat. Discutiile cu BALANTA te intriga. SCORPIONUL are o singura destinatie: patul tau. SAGETATORUL este prea copilaros, iar pe CAPRICORN il preferi mai degraba in calitate de prieten. VARSATORUL e inofensiv, dar cam plictisitor. Barbatul PESTI e prea complicat.

HOROSCOP LEU -23.07 – 22.08

TREND COSMIC Jupiter, musafirul tau din data de 16 iulie, a pregatit pentru tine un sac imens, plin de surprize. DRAGOSTE Barbatii cu care iti fac cunostinta Uranus si Marte in prima jumatate a anului sunt interesanti, dar potriviti mai degraba pentru o simpla aventura. Tipul care va aparea in mijlocul verii iti va schimba complet perspectiva asupra vietii. SPIRIT Rezervatul Saturn te face mai meditativa decat de obicei si aduce mai multa profunzime. CARIERA Esti gata sa-ti schimbi jobul? Ar fi bine, pentru ca vei primi o oferta surprinzatoare, cu posibilitati reale de avansare. AURA Femeia-spectacol, pe care toti o admira in secret. SEX Cand vine vorba de sex, femeia Leu e cea care da tonul. POWER BOOSTER Luxul, admiratia si complimentele neincetate. ARMA SECRETA Convingi pe oricine de orice cu ajutorul sarmului si sigurantei de care dai dovada. TURBULENTE In mai, Saturn te pune intr-o situatie dificila. ASTA TE FACE FERICITA Iti vei implini o dorinta mai veche. STRATEGIE DE SUCCES Pe cei puternici ii atragi, pe cei slabi ii ignori. PONT JOY Nu lasa pe nimeni sa te demoralizeze! TU & EL In 2014, BERBECUL e pe gustul tau. Cu TAURUL nu te potrivesti deloc. Tipului nascut in GEMENI ii plac lucrurile simple – la fel ca si tie. RACUL are puterea de a te transforma din leoaica in pisicuta blanda. Doi LEI? Functioneaza doar cu mult umor. Barbatului FECIOARA nu ai cum sa ii rezisti. BALANTA se dovedeste un prieten de nadejde, dar nimic mai mult. SCORPIONUL e o sursa inepuizabila de stres. SAGETATORUL iti place pentru spiritul de aventura. CAPRICORNUL e prea arogant. VARSATORUL stie exact cum sa te cucereasca, in timp ce nativul zodiei PESTI nu reuseste decat sa te indeparteze.

HOROSCOP FECIOARA – 23.08 – 21.09

TREND COSMIC Saturn si Jupiter iti flancheaza semnul zodiacal, in timp ce Neptun te urmareste de vis-a-vis. Mesajul acestei constelatii: ai incredere in ce-ti spune inima! DRAGOSTE Te vei indragosti de un tip pe care nu-l cunosti aproape deloc! Daca te vei lasa dusa de val, in vara vei trai cea mai frumoasa poveste de dragoste de pana acum. SPIRIT Pluto iti da curaj sa cuceresti noi teritorii. CARIERA Ofertele de job vor pica in fata ta ca fructele coapte. AURA Femeia care, in 2014, renunta la aparenta duritate si alege sa se bucure de viata. SEX Neaparat bun – si, anul acesta, neaparat des. POWER BOOSTER O agenda plina: stresul pozitiv te motiveaza. ARMA SECRETA Desi esti o „vulpe batrana”, stii sa joci rolul mieluselului inocent. TURBULENTE Asa-zisii prieteni incearca sa profite de tine: indeparteaza-i rapid! ASTA TE FACE FERICITA Ai mai multe sanse decat ai sperat vreodata. STRATEGIE DE SUCCES Planuiesti totul in detaliu si nu amani nimic din ce e important. PONT JOY Nu uita ca esti facuta sa stai in primul rand! TU & EL BERBECUL vrea sa te cucereasca. In cazul TAURULUI, trebuie sa ai tu initiativa. Relatia cu tipul GEMENI incepe frumos, dar se termina rapid. RACUL e barbatul visurilor tale. Nu te lasa intimidata de LEU. Daca vrei sex, mizeaza pe FECIOARA. Cu BALANTA nu reusesti sa te intelegi. SCORPIONUL e dragut si amabil, dar nu si serios. SAGETATORUL e un afemeiat, iar CAPRICORNUL ar trece si prin foc pentru tine. VARSATORUL este un bun sfatuitor, insa barbatul PESTI se va dovedi a fi sufletul tau pereche.

HOROSCOP BALANTA -22.09 – 22.10

TREND COSMIC Datorita lui Marte, te simti aproape invincibila. Aceasta atitudine ti-ar putea cauza neplaceri, dar, din fericire, Saturn te protejeaza. DRAGOSTE La inceputul anului esti hotarata sa-ti gasesti jumatatea. Totusi, barbatii pe care ii cunosti in aceasta perioada nu te satisfac nici sexual, nici intelectual. Acest lucru se schimba insa in vara, cand ofertele bune sunt atat de multe, incat nu poti alege. Calmul se instaleaza abia in primavara, odata cu aparitia unui barbat care te impresioneaza puternic. SPIRIT In primele luni ale anului te vei simti de parca ai luat pastile de fericire. Atentie insa, aceasta stare de euforie te poate aduce in mijlocul unor nisipuri miscatoare. CARIERA In toamna vei avea de rezolvat o sarcina dificila. Rasplata: un job mai bine platit catre finalul anului. AURA Femeia care face o figura buna in orice situatie. SEX Iti place dramatismul, incepand de la preludiu si pana la final. POWER BOOSTER Recunoasterea meritelor si admiratia. ARMA SECRETA Creezi o atmosfera relaxata inainte de a-ti spune parerile. TURBULENTE Un barbat care vrea ceva mai mult decat tine se poate transforma in inamic. ASTA TE FACE FERICITA Gasesti instinctiv cele mai bune chilipiruri. STRATEGIE DE SUCCES Cu ajutorul complimentelor obtii ceea ce vrei. PONT JOY Nu ezita sa spui intotdeauna cee crezi. TU & EL BERBECUL e binevenit in orice moment. TAURUL are voie sa ramana si la micul-dejun, iar tipul GEMENI nu. Daca vrei romantism, alege RACUL. LEUL e un bun prieten, FECIOARA e un izvor de probleme. BALANTA citeste totul in ochii tai. Desi ai mai facut greseala de a aduce in pat un SCORPION, nu te poti abtine! SAGETATORUL te iubeste si nu e deloc instistent. CAPRICORNUL are sanse mari de a te seduce. VARSATORUL iti poate deveni prieten, in timp ce tipul nascut in zodia PESTI ramane la statutul de strain.

HOROSCOP SCORPION -23.10 – 21.11

TREND COSMIC Puternicul Saturn troneaza in semnul tau astrologic, alaturi de Jupiter si Pluto. Acest trio cosmic face ca orice obstacol sa ti se para o joaca de copii. DRAGOSTE Cateva luni te vei juca de-a soarecele si pisica cu barbatii care te intereseaza. Totul va deveni mai serios in momentul in care va aparea un barbat pe care il vei considera realmente egalul tau, iar in a doua jumatate a anului veti incepe sa faceti planuri de viitor. SPIRIT Nimic nu te va putea darama, iar singurii care se vor bucura de bunatatea ta vor fi cei care ti-au demonstrat ca merita. CARIERA Saturn, „seful” tuturor planetelor, vrea sa te lupti pentru succes si vor exista mereu oameni care te vor ajuta. AURA Femeia misterioasa, la care toti barbatii viseaza in secret. SEX Spontan, fara inhibitii, in cele mai ciudate locuri. POWER BOOSTER Sex – cel putin o data pe zi. ARMA SECRETA Ii faci pe altii sa-si spuna secretele, in timp ce tu nu divulgi nimic. TURBULENTE In 2014, lucrurile nu vor merge conform planului, asa ca trebuie sa fii flexibila. ASTA TE FACE FERICITA Fitness dupa o zi obositoare la birou. STRATEGIE DE SUCCES Iti ascunzi sentimentele in spatele unui zambet politicos. PONT JOY Fii mai generoasa, in special cu tine! TU & EL Pana si BERBECUL accepta sa fie supus, doar pentru a-ti fi alaturi. TAURULUI nu-i poti rezista, insa umorul barbatului GEMENI te enerveaza. Cu RACUL esti dispusa sa mergi oriunde, chiar si la starea civila! Intaia noapte de razboi incepe cu LEUL. In FECIOARA nu ai deloc incredere – si bine faci! La fel de sceptica esti insa si in privinta BALANTEI. Inca un SCORPION si pasiunea e garantata. De SAGETATORI ar fi mai bine sa te feresti. CAPRICORNUL merita o sansa, iar VARSATORUL nimic. Cu nativul zodiei PESTI vorbesti deja despre nepotei.

HOROSCOP SAGETATOR – 22.11 – 20.12

TREND COSMIC In 2014, nu trebuie sa-ti fie teama de Saturn. Si celelalte planete sunt alaturi de tine, asa ca nimic nu poate merge rau. DRAGOSTE Astrele nu vor sa spuna daca anul acesta iti vei gasi marea iubire sau vei avea parte in continuare de aventuri savuroase. Dar sustin ca vei avea libertatea de a face ce vrei. In plus, nu va exista pericolul unei dezamagiri. SPIRIT Vrei sa ai o cariera, sa castigi bani – e normal. Dar nu aceste lucruri te fac cu adevarat fericita. Daca esti insa mai atenta la ce se intampla in jurul tau, vei afla ce e cu adevarat important in viata. CARIERA Dorinta Sagetatorilor de a se realiza in plan profesional se implineste in 2014. Tot ce e nou iti va aduce succesul sperat. AURA Femeia care da dovada de curaj in orice situatie si nu se teme de aventura. SEX Compatibilitatea emotionala e esentiala. POWER BOOSTER Provocarile fizice sau intelectuale. ARMA SECRETA Te adaptezi rapid in orice context si te intelegi bine cu oricine. TURBULENTE In mai, o competitie te va seca de energie. ASTA TE FACE FERICITA Prietenia adevarata, bazata pe sinceritate si ajutor reciproc neconditionat. STRATEGIE DE SUCCES Gandirea pozitiva si entuziasmul debordant cand vine vorba de proiecte noi. PONT JOY Fa-ti bagajele: 2014 e anul calatoriilor. TU & EL BERBECUL joaca un rol important atat in viata ta privata, cat si in cea profesionala. TAURUL e vedeta lunii iulie, iar tipul nascut in GEMENI iti poate da toata energia de care ai nevoie. Alaturi de RAC te simti ca acasa. LEUL te pune intotdeauna pe primul plan. Barbatul FECIOARA se crede prea important. Cu BALANTA poti rade pe saturate. Pe SCORPION ar fi mai bine sa-l eviti, iar SAGETATORUL e un bun partener de calatorie. CAPRICORNUL vrea sa-ti schimbe complet viata: infricosator! VARSATORUL e favoritul tau in 2014. Barbatul PESTI nu joaca cinstit: ai mare atentie!

HOROSCOP CAPRICORN – 21.12 – 19.01

TREND COSMIC Ce poti cere mai mult decat grija permanenta a patru planete, care se asigura la fiecare pas ca totul iti merge bine? Cu un asemenea sprijin, succesul e garantat. DRAGOSTE Nu trebuie sa mergi la cardiolog daca simti ca ai palpitatii – afectiunea de care suferi se numeste „dragoste”. Atentie insa, in luna mai fluturasii din stomac te pot face sa pierzi simtul realitatii si sa risti o mare dezamagire. Dar nu-ti face griji, aceasta perioada dificila va trece repede si lucrurile vor reveni la normal. De fapt, nu la normal, ci… la mai bine! Concret: aparitia unui barbat care se ridica la inaltimea tuturor asteptarilor tale te va face sa uiti de orice suparare. SPIRIT Surpriza! Talente nebanuite incep sa iasa la suprafata. Dar oare cum le poti folosi? Pentru inceput, iti poti cauta inspiratia pe internet sau la diverse workshop-uri. CARIERA Din punct de vedere profesional, 2014 e anul marelui Jackpot. Datorita lui Pluto, esti puternica si convingatoare, iar Saturn are grija ca eforturile tale sa nu ramana nerasplatite. In plus, Neptun si Jupiter iti daruiesc acel dram de noroc de care ai nevoie pentru a castiga. AURA Femeia care nu isi pierde niciodata controlul si are o solutie pentru orice problema. SEX Daca preludiul e bun, nimic nu te mai poate opri. POWER BOOSTER Elaborarea unui plan inainte de a trece la actiune. ARMA SECRETA Nu-ti e frica sa te implici in proiecte pe care altii le evita. TURBULENTE In haotica luna mai e posibil sa-ti pierzi, pentru scurt timp, calmul. ASTA TE FACE FERICITA Perspectiva unei familii, vis ce nu mai tine de viitorul indepartat. STRATEGIE DE SUCCES Urci pe scara profesionala incet, dar sigur. PONT JOY Investeste mai mult timp in relatiile de prietenie. TU & EL BERBECUL iti face avansuri inca din ianuarie, dar tu ii dai o sansa abia in iulie. Pana atunci, TAURUL e cel care se bucura de prezenta ta. Barbatul GEMENI e un tip interesant, insa de RAC esti cu adevarat fascinata. LEUL incearca sa-si impuna parerile. Tipul nascut in zodia FECIOARA te convinge pe toate planurile. BALANTELE iti trezesc cheful de nebunii, la fel ca si SCORPIONII. SAGETATORUL incearca sa-ti atraga atentia, dar nu reuseste. Inca un CAPRICORN? Se anunta o prietenie pe viata. VARSATORUL iti poate arata ce e distractia, iar barbatul PESTI – iubirea.

HOROSCOP VARSATOR – 20.01 – 18.02

TREND COSMIC Semnul tau zodiacal e protejat de Saturn si Uranus. Impreuna, reusesc sa-ti tina viata in echilibru. DRAGOSTE Esti indragostita pana peste cap, iar partenerul tau nu stie cum sa te mai rasfete? E realitatea, nu un vis! Daca relatia ta scartaie de ceva timp, Uranus te indeamna sa iei atitudine si sa iti cauti fericirea in alta parte. Esti singura? Lunile martie, iulie si octombrie vor aduce cele mai importante sanse. SPIRIT Saturn te trezeste la realitate si-ti reaminteste ca nu esti perfecta: accepta, din cand in cand, sfaturile celorlalti. CARIERA Din ianuarie pana in iulie. Marte te alimenteaza cu energie si te conduce spre locurile in care esti apreciata. AURA Colorata ca un foc de artificii si mereu pusa pe sotii. SEX Nu-ti e teama sa incerci lucruri noi. POWER BOOSTER Ideile geniale venite parca din senin. ARMA SECRETA Stii de astazi ce va fi in trend maine. TURBULENTE La vara, vei intra intr-un conflict de loialitate. ASTA TE FACE FERICITA Nimic nu te bucura mai tare decat puterea de a ramane optimista. STRATEGIE DE SUCCES Ai mereu un plan B gata de pus in practica. PONT JOY Odihneste-te mai mult – nu trebuie sa mergi chiar la toate petrecerile. TU & EL BERBECUL e mereu alaturi de tine, iar TAURUL lipseste exact atunci cand ai nevoie de el. Tipul GEMENI e un partener „de ocazie”. Cu RACUL ai nevoie de timp. LEUL are tot ce-i trebuie pentru a castiga. Barbatul FECIOARA te atrage doar pe termen scurt. BALANTA e pe aceeasi lungime de unda. SCORPIONUL e o mare dezamagire. SAGETATORUL e amuzant si dornic de distractie. CAPRICORNUL cere respect, dar nu intotdeauna ofera. VARSATORUL iti poate fi prieten, dar nu si partener. Barbatul PESTI are sanse sa devina viitorul tau ex.

HOROSCOP PESTI – 19.02 – 20.03

TREND COSMIC Neptun, Jupiter, Pluto si Saturn s-au stabilit in jurul zodiei tale – 2014 va fi anul puterilor (aproape) magice. DRAGOSTE „Ce are ea si nu am eu?”, susotesc femeile in spatele tau. Stii si tu foarte bine ca nu ai cum sa eviti invidia atunci cand pentru barbatul pe care ai pus ochii nu mai exista nicio alta femeie. Pana la urma, fericirea ta e mai importanta. In plus, nu-ti folosesti puterea de seductie decat atunci cand esti cu adevarat indragostita, asa ca nu poti fi acuzata de lipsa de fair-play. In 2014, momentul in care vei lupta cu toate armele va veni cel tarziu in iulie, cand miza va fi un barbat de nota zece. SPIRIT Neptun te invaluie intr-o mantie impenetrabila, astfel ca stresul va fi doar o amintire urata. Toti cei din jurul tau vor fi atrasi de aceasta relaxare a ta si iti vor cauta din ce in ce mai mult prezenta. CARIERA Ciuleste urechile: o emisiune TV, sfatul unui prieten sau chiar o remarca aparent neimportana la o petrecere pot fi cheia succesului tau profesional. AURA Femeia pentru care niciun efort nu e prea mare. SEX Apele calme sunt adanci – rafinamentul tau seduce orice barbat. POWER BOOSTER Implinirea unei dorinte vechi si senzatia ca orice e posibil. ARMA SECRETA Privesti direct in sufletul oamenilor si iti dai seama imediat ce intentii au. TURBULENTE La inceputul anului te vei indragosti de o persoana nepotrivita. ASTA TE FACE FERICITA Sa fii inconjurata de oameni in care stii ca poti avea incredere. STRATEGIE DE SUCCES Astepti pana simti ca e momentul potrivit sa „ataci”. PONT JOY Ai mai multa incredere in ideile tale si nu te teme sa le pui in aplicare. TU & EL BERBECUL renunta chiar si la incapatanare pentru tine, insa preferatul tau e TAURUL. Barbatul GEMENI nu e indicat decat in lipsa de altceva. Daca vrei o poveste cu happy-end, RACUL e cea mai buna alegere. LEUL te face mai increzatoare. Cu barbatul FECIOARA te intelegi de minune. BALANTA are un suflet bun, dar e prea plictisitor. SCORPIONUL nu-ti poate promite decat pasiune, dar se tine de cuvant! SAGETATORUL se afla, momentan, pe lista de asteptare. Cele mai bune sfaturi le poti primi de la CAPRICORN. VARSATORUL e prea lingusitor. Relatia dintre doi PESTI pare a fi perfectiunea intruchipata. 

Sursa: e-joy.ro