HOROSCOP: Semne că iubitul tău vrea doar sex de la tine

Nativul din Săgetător apare şi dispare brusc din viaţa ta, fără explicaţii. Află ce indicii îţi arată că nu vrea o relaţie serioasă cu tine, ci doar sex.

04 apr. 2013, 06:13
HOROSCOP: Semne că iubitul tău vrea doar sex de la tine

Bărbatul din Berbec care vrea doar sex de la tine nu va fi preocupat deloc ca să te cunoască mai bine. Nu va pune întrebări şi nu va dori să petreacă timp alături de tine.

Taur. Dacă nu te iubeşte şi vrea doar sex, atunci dispare cu săptămânile fără să-ţi dea niciun semn şi apare doar atunci când vrea ceva de la tine.

Nativul din Gemeni nu dă niciun semn că ar vrea să te cunoască mai bine dacă vrea doar sex de la tine. Nu este dispus să te asculte şi nu-i pasă ce opinii ai.

Atunci când nativul din Rac vrea doar sex într-o relaţie, poate fi foarte distant. Nu este dispus să-şi deschidă sufletul în faţa ta şi este foarte rece.

Dacă bărbatul din Leu vrea doar sex, apare şi dispare din viaţa ta fără ca tu să ai un cuvânt de spus. Nu-i place să dea explicaţii, să intre în detalii sau să se justifice în vreun fel.

Nativul din Fecioară este acid, critic şi chiar răutăcios dacă vrea doar sex. Şi face toate astea pentru că nu îi pasă ce simţi.

Relaţiile bazate doar pe sex sunt specialitatea bărbatului din Balanţă. Când vorbele mari pe care ţi le spune nu par să aibă şi o bază solidă, atunci poţi fi sigură că vrea doar sex şi nimic altceva.

Dacă bărbatul Scorpion vrea doar sex, va fi complet indiferent la ceea ce simţi. Nu îşi va dori să te cunoască în profunzime şi destăinuirile tale îl vor lăsa rece.

Nativii din Săgetător preferă adesea relaţiile bazate pe sex, pentru că nu vor să-şi piardă libertatea. Dispare din viaţa ta când ţi-e lumea mai dragă şi reapare ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul din Capricorn nu prea ştie cum să gestioneze relaţiile bazate doar pe sex. Adesea se dă de gol imediat, prezentându-te ca amica lui, nu ca iubită.

Când bărbatul din Vărsător îţi propune cele mai neobişnuite fantezii ale lui, de la primele întâlniri, este un semn că vrea doar sex.

Atunci când vrea doar sex, bărbatul din Peşti este indiferent şi extrem de insensibil.