Horoscop. Semne care te avertizează că vrea să te schimbe, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP: Nativul din Berbec va fi din ce în ce mai nervos atunci când nu îi convine ceva la tine şi nu se va feri să îţi atragă atenţia ori de câte ori are ocazia.

04 mai 2015, 20:31
Horoscop. Semne care te avertizează că vrea să te schimbe, în funcţie de zodia lui

TAUR

Dacă este gelos şi îţi interzice tot timpul câte ceva fără să ţină cont de dorinţele tale, atunci cu siguranţă nu este un semn bun.

Ţelul acestui nativ este de a te transforma în marioneta lui, fără ca tu să ripostezi în vreun fel. Nu accepta să decidă în numele tău, în caz contrar acesta ar putea fi un impuls pentru el!

GEMENI

Nu îţi acordă atenţie atunci când îţi exprimi dorinţele? Atunci cu siguranţă vrea să ai aceleaşi idei ca şi el!

Dacă a trecut deja de la explicaţiile frumoase şi logice la ţipete şi ton ridicat, fă în aşa fel încât să înceteze sau fugi cât te ţin picioarele!

RAC

Orice discuţie pe care o purtaţi se termină cu o ceartă în care el este veşnic nemulţumit de tine?

Înseamnă că are alte aşteptări şi nu poate accepta că eşti atât de diferită faţă de el. Încearcă să îl înţelegi pentru început, dar dacă exagerează, fă în aşa fel încât compromisurile să vină din partea amândurora, şi nu doar din a ta.

LEU

Se răzbună de fiecare dată când îl nemulţumeşte ceva la tine?

Cu siguranţă vrea să te schimbe şi să te înveţe o lecţie. Această atitudine nu poate aduce nimic bun, mai ales dacă reacţiile sau faptele lui sunt mult mai grave decât ale tale şi nu mai pot fi reparate.

FECIOARĂ

A început deja să se sacrifice şi să renunţe la activităţile care îi făceau plăcere doar pentru ca şi tu să faci acelaşi lucru?

Cu siguranţă acesta este un semn că vrea să te schimbe. Atâtea compromisuri şi interziceri vă poate duce spre despărţire mai repede decât ai crede.

Citeşte mai mult pe eva.ro