HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016: Bat clopote de nuntă pentru trei zodii

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016. O eclipsă de Soare și una de Lună, trecerea lui Jupiter din Fecioară în Balanță și încheierea completă a ciclului retrogradării lui Marte, în timp ce retrogradarea lui Mercur este în plină derulare: septembrie 2016 se anunță a fi o lună cu evenimente importante, întâmplări neașteptate și schimbări de macaz.

05 sept. 2016, 08:37
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016: Bat clopote de nuntă pentru trei zodii

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016. Iată ce îţi rezervă astrele în luna septembrie, pe plan sentimental, potrivit eastrolog.ro:

Horoscop septembrie 2016 BERBEC – Pe data de 9 septembrie 2016, Jupiter (Marele Benefic) intră în casa cuplului Berbecului, unde va rămâne până în octombrie 2017. Te așteaptă un an (și mai bine!) de deschideri și oportunități. Jupiter face ca relația existentă să înflorească, sau îți poate aduce o nouă iubire, dacă asta cauți. De obicei, când Jupiter se află în casa cuplului, oamenii se îndrăgostesc, se logodesc, se căsătoresc sau au frumoase realizări comune. În anumite cazuri pot chiar să se elibereze dintr-o relație nepotrivită, apăsătoare. Dar, în principiu, este vorba despre șansă și împliniri.Tot în septembrie 2016, până pe data de 23, prin casa cuplului Berbecului trece și Mica Benefică, Venus, planeta dragostei. Astfel, se anunță o lună fericită pentru Berbeci, cu un interval de excepție între 9 si 23.

Horoscop septembrie 2016 TAUR – Luna septembrie 2016 se anunță relativ complicată pentru viața sentimentală a Taurilor.Pe de-o parte, trecerea Soarelui prin casa pasiunii și a erotismului Taurului este un semn de sporire a energiei sexuale și a șanselor de a întâlni dragostea. Pe de altă parte, în aceeași casă retrogradează Mercur, care îți poate încurca ițele sau poate readuce în prim-plan iubiri, fantezii, neîmpliniri sau nedumeriri mai vechi. Lucrurile nu prea decurg conform planului… Cât despre Venus, planeta iubirii, deocamdată evoluează în spațiul în care domnesc regulile, munca și obligațiile, dar promite Taurilor noroc în dragoste după 23 septembrie 2016. Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, continuă să se afle într-o postură problematică, dar se eliberează de tensiuni și constrângeri la finele lunii. Totul este să mai ai puțină răbdare.

Horoscop septembrie 2016 GEMENI – Septembrie 2016 vine cu vești bune pentru Gemeni: pe data de 9, Jupiter, Marele Benefic și stăpânul casei cuplului Gemenilor, intră în casa dragostei și sexualității Gemenilor. Tranzitul va dura până în octombrie 2017, prevestind un an pasional, care abundă în conjuncturi favorabile. Septembrie 2016 este o lună plină de făgăduințe erotice, fiindcă în casa dragostei Gemenilor se află până pe 23 și Venus, Mica Benefică și planeta iubirii si a senzualității. Intervalul are un foarte mare potențial amoros, dar favorizează în special sexul și legăturile libere, fără obligații. Relațiile de cuplu oficiale sau cu vechime riscă să treacă prin tensiuni, fiindcă în casa cuplului Gemenilor se află cei doi malefici, Marte și Saturn.

Horoscop septembrie 2016 RAC – VSeptembrie 2016 este o lună pe placul tău. Fericirea radiază mai ales asupra căminului și familiei, care-ți sunt, prin natura zodiei, foarte dragi. Aflate în casa a patra a Racului, cele două planete benefice, Venus și Jupiter, învăluie viața de cuplu a Racilor în tandrețe și intimitate. Atmosfera lunii septembrie 2016 este pașnică, dar nu este una de huzur. Marte, stăpânul casei cuplului Racului, este preocupat de muncă, obligații și responsabilități. Vă cam pune la treabă pe tine și pe omul drag, dar probabil că eforturile cuplului se concentrează asupra unor activități menite să sporească valoarea și confortul locuinței, să conducă la achiziționarea unor bunuri de folosință îndelungată sau la creșterea bunăstării familiei. În septembrie 2016, rolul comunicării în viața de cuplu a Racilor este mai important decât de obicei.

Horoscop septembrie 2016 LEU –  În esență, în septembrie 2016 nu se schimbă foarte multe față de luna august. Ai de-a face cu aceeași combinație Marte-Saturn în casa dragostei Leului – Marte fiind planeta dorinței, iar Saturn fiind stăpânul casei cuplului Leului. Perioada rămâne pasională, dar încordată, iar iubirea poate presupune asumarea unor riscuri. Totuși, tensiunea se diminuează ușor, pe măsură ce Marte se îndepărtează de Saturn. În plus, Venus, planeta iubirii, se află într-o poziție care îndulcește tonul și face comunicarea mai fluentă. În septembrie 2016, șansa sentimentală vine prin cuvinte (scrise sau vorbite), poate să te găsească la drum sau te trimite în brațele cuiva cu care împărtășești același preocupări intelectuale sau spirituale.

Horoscop septembrie 2016 FECIOARĂ – Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, părăsește Fecioara pe 9 septembrie 2016 și intră în Balanță. Acum, impactul vieții relaționale nu mai este la fel de pregnant dar, în schimb, relațiile tind să se armonizeze, să capete mai multă fluență. Balanța este un semn relațional, recunoscut pentru nevoia sa de cooperare. În plus, aspectul bun dintre Jupiter și Saturn tinde să consolideze relația. Casa în care Jupiter se va afla mai mult de un an are conotații financiare, deci interesele cuplului Fecioarelor vor fi mai degrabă pragmatice, concrete, materiale. În septembrie 2016, Venus, planeta iubirii, întră și ea în această casă, accentuând tendințele. Luna septembrie 2016 nu este, însă, lipsită de surprize. Eclipsa de Lună din data de 16, care se produce în casa cuplului Fecioarei, promite evenimente neașteptate.

Horoscop septembrie 2016 BALANŢĂ – Venus, planeta iubirii, stă în Balanță până pe 23, punându-ți la dispoziție tot arsenalul ei de seducție și scoțându-ți în cale ocazii sentimentale favorabile. Viața în doi înflorește, iar dacă nu ai încă un suflet drag alături, acum sunt șanse să-l întâlnești. Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, se îndepărtează de morocănosul Saturn și face un frumos trigon cu Uranus, aflat în casa relațiilor Balanței. Trigonul Marte-Uranus este un aspect energic și motivant, semn de revitalizare, împrospătare și înnoire. La final, o veste mare: pe 9 septembrie 2016, în zodia Balanței intră Jupiter, Marele Benefic, care se va strădui de-acum și până în octombrie 2017 să-ți îmbunătățească viața sub toate aspectele, inclusiv sub cel relațional.

Horoscop septembrie 2016 SCORPION – În primele două decade din septembrie 2016, astrele nu sunt prea generoase cu viața sentimentală a Scorpionilor. Venus, planeta iubirii, care este și stăpâna casei cuplului Scorpionului, se află într-o casă care nu prea o lasă să se exprime. Configurația poate provoca dezamăgire, însingurare, îndepărtare sau, pur și simplu, o perioadă în care nu se întâmplă mare lucru. Există o excepție: sub aceasta influență poate înflori o iubire secretă sau interzisă. Septembrie 2016 îți rezervă însă și surprize. Eclipsa de Lună din data de 16 se produce în casa pasiunii și a sexualității Scorpionului, unde poate declanșa un eveniment neașteptat, ciudat, neobișnuit, posibil neplăcut. Situația se schimbă vizibil în bine după 23 septembrie. Ultima săptămână a lunii îți mângâie sufletul.

Horoscop septembrie 2016 SĂGETĂTOR – În primele trei săptămâni din septembrie 2016 Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, este retrograd. Acest lucru ar putea să-ți încurce puțin socotelile, introducând în peisaj unele desincronizări, întârzieri sau întâmplări neplanificate. Ciclul retrogradării lui Mercur se petrece în casa a zecea a Săgetătorului, ceea ce ar putea lega într-un fel sau altul viața personală de carieră, poziția socială, statut, superiori, autorități etc. Se mai poate și să ai așteptări mari de la partener/parteneră, să ridici ștacheta cam sus. Indiferent cum, un lucru e sigur: septembrie 2016 încurajează participarea cuplului la diverse petreceri și activități sociale, iar grupul, organizațiile și activitățile colective sunt favorabile vieții sentimentale.

Horoscop septembrie 2016 CAPRICORN – Pe la mijlocul lui septembrie 2016, Luna, stăpâna casei cuplului Capricornului, trece printr-o eclipsă care implică o conjuncție cu Neptun în casa drumurilor și a comunicării Capricornului și o opoziție cu Mercur, planeta care stăpânește drumurile și comunicarea Capricornului și care este retrograd. Prin urmare, te poți aștepta ca în viața ta relațională să apară un episod confuz, complicat, greu de înțeles, care să aibă tangență cu domeniile menționate. Nu este o perioadă grozavă pentru a lua decizii, pentru a face propuneri, pentru a deschide discuții importante ori pentru a încerca să lămurești o situație. Dacă încerci, riști ca totul să se încâlcească și mai tare sau să rămână în coadă de pește. Din fericire, Venus, planeta iubirii, este foarte bine plasată, așa că dragostea învinge.

Horoscop septembrie 2016 VĂRSĂTOR – Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, trece printr-o eclipsă pe data de 1 septembrie 2016. O eclipsă destul de ciudat configurată, care nu este exclus să se soldeze cu vreo întâmplare relațională neplăcută. Aceasta poate avea legătură cu banii sau cu valorile și este potențată de viciile de comunicare. Pentru a-ți feri relația de intemperii, în septembrie 2016 este foarte important să încerci ca lucrurile să fie cât mai clare, cât mai limpezi, să eviți situațiile echivoce și, mai ales, să fii cât mai lucid(ă) și realist(ă). Dragostea și viața de cuplu sunt favorizate de voiaje și de preocupări spirituale sau cultural-universitare comune. O iubire la distanță nu este exclusă.

Horoscop septembrie 2016 PEŞTI – Septembrie 2015 ar putea aduce Peștilor complicații. Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, este retrograd chiar în casa cuplului și tot acolo se produce o eclipsă de Soare. Lucrurile o pot lua razna ușor, așa că ai face bine să te porți cu tact, să comunici clar, să te asiguri că mesajele pe care vrei să le transmiți sunt recepționate corect și că tu, la rândul tău, înțelegi corect ce ți se spune. Fii flexibil(ă), dar fără să faci compromisuri prea mari, și păstrează-ți mintea limpede, ca să poți face alegerile corecte! De fapt, luna septembrie 2016 nu prea este o perioadă potrivită pentru a face alegeri importante. Peisajul se poate schimba, iar ce este valabil azi, mâine poate să nu mai fie. Mercur retrograd poate repune pe tapet o problemă mai veche sau îți poate scoate în cale o fostă iubire.