HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016: Cum stai cu sănătatea în prima lună a toamnei

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016: Descoperă cum stai cu sănătatea în luna septembrie şi vezi cum poţi să te fereşti de eventualele probleme.

04 sept. 2016, 08:09
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016: Cum stai cu sănătatea în prima lună a toamnei

FECIOARĂ

Luna aceasta vei fi cu moralul la pământ şi cel mai probabil vei ceda nervos de nenumărate ori. Din păcate, cei pe care îţi vei vrăsa furia nu au nicio vină, ba din contră încearcă să te ajute şi tu nu îi iei în seamă. Stresul la care te supui singură zi de zi îţi poate cauza probleme de sănătate cu adevărat serioase în viitor. Încearcă să dai dovadă de stăpânire de sine şi să nu mai pui totul la suflet!

BALANŢĂ

Este foarte important ca în această lună să te axezi pe prevenţie şi nu pe tratare. Chiar dacă problemele cu care te confrunţi nu sunt grave, asta nu înseamnă că poţi lăsa chiar şi o banală răceală să îşi facă de cap. Nimic nu te poate opri să ai mai multă grijă de tine, pentru că sănătatea de care te bucuri pe interior se vede şi la exterior. Acordă o atenţie deosebită şi igienei orale!

SCORPION

Nu vor există schimbări ale stării tale de sănătate în această perioadă, însă nici nu se poate spune că o duci excelent. Trebuie să te axezi mai mult pe sport, mai ales dacă faci o muncă sedentară de birou. Schimbă-ţi stilul de viaţă înainte de a fi prea târziu, ai în faţă o viaţă lungă de care merită să te bucuri din plin. Chiar şi oboseala îţi poate trece cu puţină activitate fizică!

SĂGETĂTOR

Nu începi în prea mare forţă luna, însă îţi vei reveni pe parcurs ce zilele trec. Ai nevoie de puţină odihnă, aşa că pauzele nu ar trebui să îţi lipsească în timpul programului de la serviciu. Indiferent de domeniul în care activezi, mintea şi corpul tău au nevoie de relaxare din când în când. Nu vei întâmpina probleme grave de sănătate, însă trebuie să fii totuşi prudentă!

Citeşte mai multe pe eva.ro