HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Ce zodii se umplu de bani în această lună, le loveşte norocul din toate părţile

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna septembrie!

02 sept. 2019, 06:20
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Ce zodii se umplu de bani în această lună, le loveşte norocul din toate părţile

BERBEC

Luna septembrie nu va fi nici prea bună, dar nici prea rea pentru tine pe plan sentimental. Nu ai timp de pierdut, așadar nu te vei juca de-a dragostea indiferent de statutul tău. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, analiza va fi cuvântul cheie în rezolvea oricăror potențiale probleme din cuplu. Dacă ești singur, ești mai pasional decât de obicei și ai tendința de a reveni la sentimente mai bune în ceea ce privește foștii tăi parteneri. 

Vei avea rezultate bune în luna septembrie pe plan financiar și în carieră, dar asta doar dacă îți stabilești ținte exacte. Astrele te sfătuiesc să nu joci la două capete, ci să te concentrezi pe un singur lucru și bun. Se anunță vești bune și în cazul în care ești în căutarea unui job bine plătit, însă și aici e nevoie de răbdare și o analiză matură. E un prilej bun de a arăta ce poți în toată această perioadă, dar fără aroganță!

TAUR

Luna septembrie va fi una mai pătimașă pentru tine pe plan sentimental. În ceea ce privește relațiile cu prietenii, acestea se vor răci din cauza partenerului tău de viață. Se pare că are o influență mult prea mare asupra ta, însă, deocamdată, decizi că nu trebuie să iei măsuri. Dacă ești singur, micile tatonări dintre tine și un coleg sau colegă de serviciu se pot transforma într-o idilă romantică. 

Cu toate că nu te concentrezi încă de la începutul lunii pe job și bani, e posibil ca pe parcurs să îți dai seama că e necesar să îți îmbunătățești situația financiară. Va fi nevoie de multă muncă și multe compromisuri, însă dacă ești realist, vei reuși tot ce îți propui. Munca în echipă este favorizată în această perioadă, așa că nu ezita să te implici în proiecte colective!

GEMENI

Simți că viața ta sentimentală nu este ceea ce ți-ai dorit, iar luna aceasta decizi că trebuie să schimbi ceva în viața ta. Este foarte important faptul că îți dai seama că fericirea ta depinde doar de tine, chiar dacă asta înseamnă renunțarea la unele persoane care ți-au fost drage cândva. Dacă ești singur, cel mai probabil vei reuși să te apropii de cineva, cu toate că dezamăgirile din trecut încă nu au dispărut complet. 

Este o lună bună pentru parteneriate și afaceri, însă trebuie să îți alegi colegii de muncă potriviți. S-ar putea să fii nevoit să faci unele călătorii cu scopul de a câștiga mai mulți bani, dar cei dragi sunt alături de tine și te susțin așa cum pot. Cu toate acestea, dacă vezi că începi să strângi ceva bani în portofel, nu da buzna la magazine până nu obții o stabilitate financiară clară.

RAC

Luna septembrie nu va veni cu schimbări prea mari pentru tine în ceea ce privește viața ta sentimentală. Se pare că tu și partenerul de viață ați ajuns în acea etapă a relației voastre care vă mulțumește pe amândoi. Dacă ești singur, tăcerea unei persoane pe care o placi îți poate da o dispoziție proastă, urmată de frustrări care îți pot afecta încrederea de sine. 

Nu ai liniște luna aceasta și mare parte din griji sunt cauzate de lipsa banilor. Ai putea să te concentrezi pe perfecționarea aptitudinilor tale și să încerci pe cât posibil să te dezvolți pe mai multe planuri, astfel încât șansele profesionale să crească. Vei stagna o perioadă și trebuie să te înarmezi cu răbdare, însă în viitorul apropiat poți trage lozul câștigător.

 
LEU
 
E posibil ca luna septembrie să vină cu dezamăgiri pentru tine în ceea ce privește dragoste. E posibil ca acest lucru să se întâmple doar din vina ta, fără să îți dai seama că ai așteptări mult prea mari de la partenerul de viață. Dacă îl iubești cu adevărat, cu siguranță dovadă constă și în acceptarea defectelelor lui, nu doar a calităților. În cazul în care ești singur, o persoană căreia nu îi dădeai nicio șansă are acum  loc în inima ta. 

Luna septembrie e o lună extrem de bună pentru tine în ceea ce privește banii. Se anunță proiecte promițătoare și rezultate rapide. Cu toate acestea, indiferent de câți bani ai, nu îi trata de sus pe cei din jurul tău. Ambiția este bună, dar dacă este cu măsură și dacă nu lezează interesele altora. Trebuie să realizezi că dacă doar ție îți e bine, nu vei fi niciodată complet fericit!

 
FECIOARĂ
 
Luna septembrie este luna ta, pentru că vei fi învăluit de toată atenția pe care o meriți. Cu toate că așa ar trebui să se întâmple în general, zilele acestea vei fi mai răsfățat și mai bine tratat doar datorită aniversării tale. Astrele te sfătuiesc să te bucuri la maximum de tot ceea ce trăiești, însă să nu te amăgești singur cu privire la perioada ce va urma! 

Luna septembrie vine cu cheltuieli mari, dar și cu câștiguri pe măsură. Astfel, vei putea măcar să menții un echilibru a situației tale financiare actuale. Cu toate acestea, pentru a nu fi mereu stresat că nu ai o oarecare stabilitate, încearcă să te dezvolți, să îți faci mai multe relații și să cauți oferte de job-uri noi. Schimbarea înseamnă evoluție!

 
Citeşte mai multe aici