Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Ce aduc echinoctiul de toamna si Mercur retrograd pentru fiecare zodie

Pasiunea este in crestere, la fel si dorinta de a castiga mai mult bani. De aceea luna septembrie este una excelenta pentru a reusi.

30 aug. 2021, 08:33
Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Ce aduc echinoctiul de toamna si Mercur retrograd pentru fiecare zodie

Horoscop SEPTEMBRIE 2021.

Incepe a noua luna a anului, prima luna de toamna, luna in care incepi sa tragi linie pentru ce a fost si sa te gandesti la planurile pentru ce vei face in urmatorul an.

Cosmosul ne incurajeaza pe fiecare dintre noi, inca din primele zile ale lunii sa preluam controlul asupra propriilor vieti, sa construim structuri solide. Luna noua in Fecioara din 6 septembrie reprezinta oportunitatea de a incepe de la zero. Ajustarea atitudinilor mentale si perfectionarea planurilor te vor ajuta sa te asiguri ca esti bine pregatit pentru ce va urma.

Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie 2021. Mercur intră în Balanţă şi ne ajută să gândim mai limpede şi să ieşim, astfel, din orice impas
Horoscop SEPTEMBRIE 2021 Venus in Scorpion
Pe 10 septembrie, planeta iubirii, Venus, intra in Scorpionul cel profund si emotional. Aceasta schimbare va impune o energie dinamica ce va avea un puternic impact asupra relatiilor, dar si asupra finantelor tuturor. Venus va avea grija sa fim cu totii mai asertivi si mai interesati de propria persoana. Pasiunea este in crestere, la fel si dorinta de a castiga mai mult bani. De aceea luna septembrie este una excelenta pentru a reusi.

Venus in Scorpion ne reaminteste, de asemenea, ca trebuie sa ne canalizam energia spre propria fericire si mai putin spre putere.

Horoscop TAROT de toamna. Mesajul cartilor mistice pentru toamna 2021!
Horoscop SEPTEMBRIE 2021 Marte in Balanta
Pe 14 septembrie, razboinicul Marte se indreapta spre diplomatica Balanta. Rabdarea ne va fi pusa la incercare. Cat de multe compromisuri esti dispus sa faci? Provocarile si problemele din relatii vor iesi la lumina una cate una pentru a-ti reaminti ca munca in echipa, colaborarea, este mult mai importanta decat orice lupta pentru suprematie.

Luna plina in Pesti
Prima luna plina a toamnei va fi in Pesti. Denumita “Luna plina a recoltei”, aceasta lunatie in zodia visatoare a Pestilor aduce finaluri emotionante care cer sa ne cautam implinirea in noi insine. Tot ce e in umbra va fi luminat, scos la suprafata. Tot ce nu s-a rostit pana acum se va spune.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.