Horoscop septembrie 2022. Cea mai norocoasă zi a lunii, în funcție de zodie! Află ce dată să marchezi în calendar!

Iată care este cea mai norocoasă zi din luna septembrie, în funcție de zodie! Marcheaz-o în calendar!

07 sept. 2022, 11:59
Horoscop septembrie 2022. Cea mai norocoasă zi a lunii, în funcție de zodie! Află ce dată să marchezi în calendar!

Horoscop septembrie 2022. Prima lună a toamnei ne dă ceva de furcă din cauze unui Mercur retrograd în Balanță și Fecioară. Dar prezența Soarelui în cele două zodii dau o energie benefică socializării, comunicării, căutării perfectiunii.

Horoscop septembrie 2022 BERBEC – 10 septembrie
Sub Luna plina in Pesti, te vei simti mai aliniat ca niciodată. Și mai bine este faptul că energia spirituală și visătoare a acelei Luni te va ajuta să te aliniezi la lecțiile necesare călătoriei tale, astfel încât să poți trece mai departe în situații dificile.

Zodia căreia i se împlinește visul cel mare în luna septembrie. Trăiește momente de neuitat
TAUR – 25 septembrie
Luna nouă din Balanță te va împinge să te pui pe primul loc și să încetinești ritmul, ca să te liniștesti. Sănătatea și bunăstarea ta ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu în această perioadă. Și această Lună nouă îți va oferi oportunitatea potrivită de a te pune pe primul loc.

GEMENI – 9 septembrie
Odată cu Luna plină în Pești, vei vedea un impuls bun în carieră și finanțe, împingându-te către obiectivele tale financiare și de carieră. Amintește-ți să rămâi flexibil și să acorzi atenție semnelor pe care vi le trimite Universul în acest timp.

Horoscop septembrie 2022 RAC – 28 septembrie
Retrogradul Jupiter care are loc în Berbec se va alinia cu retrogradul lui Uranus în Taur, ceea ce îți va oferi un impuls financiar frumos în această săptămână. Așteaptă-te la o posibilă mărire de salariu sau la o nouă oportunitate de a face bani și de a-ți stabiliza finanțele.

Horoscop septembrie Cristina Demetrescu: Mercur retrograd este pe Casa căsătoriei, vin ploi multe în relaţii

LEU – 22 septembrie
Sezonul Balanței îți oferă un început frumos pentru toamnă și un plus de impuls în viața socială. Așteapta-te să întâlnești prieteni din trecut sau umpli calendarul social în următoarele câteva luni.

Horoscop septembrie 2022 FECIOARĂ – 29 septembrie
Pe măsură ce Venus se mută în Balanță, atenția se va îndrepta către finanțele tale. Deși este posibil să fi fost stresat din cauza veniturilor în ultimele câteva săptămâni, calea către un loc mai stabil îți va deveni cunoscută, forțându-ți mintea să caute un loc mai bun!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.