Horoscop septembrie: Cum stai cu banii în această lună, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP SEPTEMBRIE: Se recomandă prudenţă pentru această perioadă atunci când vine vorba de bani, deşi nativa din Peşti îi poate câştiga foarte uşor.

27 aug. 2015, 03:28
Horoscop septembrie: Cum stai cu banii în această lună, în funcţie de zodia ta

FECIOARĂ

Se anunţă o lună bună din punct de vedere financiar, însă se recomandă prudenţă în gestionarea lor. Chiar dacă te vezi cu buzunarele pline, asta nu înseamnă că poţi face tot ce vrei. Deciziile impulsive te vor face să ai regrete mari, aşa că gândeşte-te de două ori înainte de a acţiona. 

BALANŢĂ

Vei avea parte de o schimbare majoră pe plan financiar în această lună, situaţia ta îmbunătăţindu-se simţitor. Dacă până acum ai întâmpinat greutăţi şi te-ai privat de multe plăceri ale vieţii, de acum calvarul ia sfârşit şi vei putea să te răsfeţi aşa cum îţi doreşti. Profită de această oportunitate!

SCORPION

Nu stai prea bine la acest capitol cu toate că lucrezi mult şi eşti devotată muncii tale. Trebuie să îţi organizezi mai bine banii pentru a nu avea probleme în viitorul apropiat şi să mai tai câteva lucruri de pe lista zilnică de cumpărături. Fii cumpătată şi optează doar pentru strictul necesar!

SĂGETĂTOR

Nu o duci excelent din punct de vedere financiar, însă nici rău nu se poate spune. Veniturile tale modeste te ajută să te descurci şi primeşti chiar veşti îmbucurătoare cu privire la perioada imediat următoare. Perseverenţa şi devotamentul cu care îţi faci munca încep să îţi aducă primele rezultate favorabile!

CAPRICORN

Banii vor fi în centrul atenţiei luna aceasta, însă nu pentru că sunt puţin ori mulţi. Te preocupă acest aspect şi încerci pe cât posibil să faci unele economii şi rezerve pentru viitorul imprevizibil. Încearcă să nu iei decizii importante care îţi pun în pericol bugetul!

Citeşte mai multe pe eva.ro