HOROSCOP SEPTEMBRIE. Păcatele verii răbufnesc în această lună. Toamna se culeg multe necazuri. Ce zodii au noroc

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie - bani, dragoste, carieră -, evenimentele astrale ale lunii septembrie. Ce zodii încep toamna în forță și au drum lin către succes, și care semne din Zodiac întâmpină piedici

28 aug. 2019, 09:23
HOROSCOP SEPTEMBRIE. Păcatele verii răbufnesc în această lună. Toamna se culeg multe necazuri. Ce zodii au noroc

Horoscop septembrie 2019 Berbec

Nivelul tău de productivitate este deasupra cotelor obișnuite, însă nu ești privat și de dificultăți la muncă unde vor fi sarcini de lucru complexe sau cu așteptări greu de îndeplinit. Afirmarea vine abia din 13 septembrie. Probleme de sănătate din 14 septembrie, ascensiune profesională greoaie, iar stima de sine va fi mai scăzută. Tensiuni cu șefii la final de lună. 

Horoscop septembrie 2019 Taur

Luna începe într-o notă bună, totuși la capitolul dragoste gelozia este la cote înalte, fapt ce va duce la probleme grave cu partenerul de viață. Spre mijlocul lunii se prefigurează o perioadă bună pentru împlinirea în cuplu, chiar dacă rămân mici reminiscențe de încredere. De asemenea, eforturile tale se îndreaptă preponderent pe plan profesional, unde s-ar putea să înregistrezi progrese foarte mari. Profesionalism în toată puterea cuvântului.

Horoscop septembrie 2019 Gemeni

Problemele de familie par să se finalizeze în mod fericit. Totuși, va fi greu să te împarți între carieră și familie, iar asta îți va aduce discuții în contradictoriu în cuplu. La mijlocul lunii septembrie 2019 se ivesc mai multe șanse de câștig în raport cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Atenție însă la tendințele de gelozie și posesivitate, fie în comportamentul tău, fie în cel al persoanei iubite.

Horoscop septembrie 2019 Rac

Racii au parte de probleme la serviciu, la început de septembrie. De aceea, este necesar ca nativii care implică să depășești problemele de comunicare cu colegii de muncă. Provocări la locul de muncă și negocieri salariale care se vor bucura de succes. În cursul sau în preajma zilelor de 22 și 25, se prefigurează unele motive de dispută între ei și partener.

Horoscop septembrie 2019 Leu 

O perioadă favorabilă din punct de vedere profesional și oportunități financiare. Atenție, că și cheltuielile vor fi pe măsură. Abilități de comunicare de la jumătatea lunii, negocieri și întrevederi. Gelozie în cuplu și posesivitate, dar nimic ce nu poate fi rezolvat.  

Horoscop septembrie 2019 Fecioară

Context astral propice negocierilor, semnării de contracte, întrevederilor de afaceri, audiențelor și ședințelor care vizează unele proiecte, idei de afaceri sau planuri pe termen lung. Tensiuni în raport cu cei dragi de la jumătatea lunii septembrie. Cei singuri își pot găsi jumătatatea sau măcar pot găsi curajul necesar de a aborda pe acel cineva special. Oportunități de a încasa profituri.

Horoscop septembrie 2019 Balanță

S-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta la început de lună, dar ești suficient de motivat(ă) să realizezi tot ce ți-ai propus pentru începutul acestei luni. Zvonurile și bârfele despre tine îți vor da bătăi de cap, dar nu pleac urechea, chiar dacă din cauza lor pot apărea unele complicații la serviciu. Minciunile despre tine te vor face să te retragi într-o carapace, însă îți vei recăpăta încrederea de sine cu ajutorul celor apropiați. 

Horoscop septembrie 2019 Scorpion

Discuții productive în vederea implementării și/ sau a dezvoltării unor idei de afaceri împreună cu celelalte părți implicate. Risc de pierderi în caz de investiții. La jumătatea lunii apar unele frustrări și nemulțumiri a căror existență ai încercat să o negi o vreme destul de îndelungată, iar negocierile nu se bucură de rezultatul vizat. 

Horoscop septembrie 2019 Săgetător

Randamentul tău este la înălțime încă de la începutul lunii septembrie, dar te poți alege și cu unele profituri destul de importante. Apar tensiuni între tine și superiori, dar nu lipsesc și șansdle de afirmare. Vin banii, așadar, după data de 17, se înmulțesc treptat oportunitățile care îți pot genera profiturile dorite. Dragoste cu năbădăi, iubire pătimașă!

Horoscop septembrie 2019 Capricorn

Ai un tonus mental la înălțime și cu bateriile încărcare, lucru care nu va dura prea mult. Ai grijă la starea de irascibilitatea, s-ar putea ca tonul pe care-l folosești în discuțiile cu șefii să nu fie cel potrivit. Din 14 încolo, primești mai mult oportunități de a te afirma pe plan profesional. Depinde doar de tine cum gestionezi situațiile pentru a putea a urca în ierarhie.

Horoscop septembrie 2019 Vărsător

O atmosferă pozitivă în plan familial, cu toate că nu merg toate așa cum ți-ai fi dorit. Totuși, nu te încrede în nimeni mai mult decât în tine, mai ales că conturează unele șanse de câștig de care e musai să profiți. Deschizi noi capitole de mare perspectivă în viața ta, călătorești, te perfceționezi, iubești. 

Horoscop septembrie 2019 Pești

La începutul lunii septembrie se formează un context astral propice întâlnirilor de afaceri care vizează discuții privind strategii viitoare. Poți atrage sponsori, poți întâlni persoane care îți împărtășesc viziunile și idealurile sau ai putea să primești feedback-ul de care ai nevoie pentru a-ți implementa o idee de afaceri. Profită de toate sfaturile pe care le primești și fii deschis la tot ceea ce-ți oferă Universul!

Horoscop Toamnă 2019 – Evenimentele astrale ale lunii septembrie

  • Mercur (Fecioară) trigon Uranus Rx (Taur) și Venus (Fecioară) trigon Saturn Rx (Capricorn): – suntem chemați la datorie

În data de 1, se perfectează două aspecte armonioase de trigon între Mercur din Fecioară și Uranus retrograd din Taur, respectiv între Venus din Fecioară și Saturn retrograd din Capricorn. Agenda e foarte încărcată, rezultatele sunt așteptate! 

  • Mercur (Fecioară) careu Jupiter (Săgetător) și Venus (Fecioară) trigon Pluto Rx (Capricorn): strategii de acțiune

În cursul zilei de 6, se formează un aspect tensionat de careu între Mercur din Fecioară și Jupiter din Săgetător și un altul armonios de trigon între Venus din Fecioară și Pluto retrograd din Capricorn. Asta se traduce prin nesiguranță în acțiune, precauție.

  • Mercur și Venus intră în Balanță din 14 septembrie: deschidere față de ceilalți

Pe fondul șederii lor în această zodie, nativii se deschid mai mult față de ceilalți și sunt mai abili în utilizarea instrumentelor sociale ca diplomația, tactul și capacitatea de a rezona cu ceilalți. 

  • Saturn își reia mersul direct prin Capricorn din 17 septembrie: drum întins spre afirmare

Acele limitări, întârzieri și piedici cu care ne-am confruntat de câteva luni încoace să dispară încetul cu încetul. Progres.

  • Jupiter (Săgetător) careu Neptun retrograd (Pești): întrebări existențiale

În cursul sau în preajma datei de 21, Jupiter din Săgetător aderă la un aspect distonant de careu cu Neptun retrograd din Pești. Asta se traduce prin multe întrebări referitoare la scopul anumitor încercări la care astrele ne-au supus în ultima perioadă.