HOROSCOP: Sex-appeal în funcţie de zodie. Cum să-l faci să fie înnebunit după tine

HOROSCOP: Se spune ca in materie de sex orice detaliu conteaza, dar pana la urma totul se rezuma la sex-appeal. Orele petrecute in fata oglinzii sau tinutele alese cu grija nu te vor ajuta sa atragi barbatul potrivit in viata ta daca nu stii cum sa te folosesti si de "armele" cu care te-a inzestrat natura.

04 mart. 2014, 09:21
HOROSCOP: Sex-appeal în funcţie de zodie. Cum să-l faci să fie înnebunit după tine

HOROSCOP: Comportamentul sexual este foarte complex, tocmai de aceea trebuie sa stii cand si in ce fel sa-ti exprimi dorintele sexuale. Astrele iti vin in ajutor si iti arata cateva trucuri de sex-appeal, care te vor ajuta sa-l cuceresti chiar si pe cel mai pretentios barbat.

HOROSCOP: Berbec

Iti plac provocarile si iti place sa te joci cu mintea unui barbat. Esti constienta de calitatile cu care te-a inzestrat natura si stii cum sa iesi in evidenta. Un lucru este clar…adori sa „pui mana” pe acel barbat care nu se lasa usor cucerit. Dar, trebuie sa stii cand sa-l inciti…asa ca sex-appeal-ul iti vine in ajutor. Acesta consta in spontaneitate, asa ca de ce nu ai fi tu cea care initiaza o partida de sex?

HOROSCOP: Taur

Sexul este precum o arta pentru tine, iti place sa-ti rasfeti partenerul si sa te bucuri de fiecare moment pe care il petreci alaturi de el. Ai o sexualitate foarte puternica, iar sex-appeal-ul tau este foarte puternic in momentul in care te afli in pat cu partenerul si exprimi prin gesturi sau soapte la ureche ce iti doresti de la el.

HOROSCOP: Gemeni

Ai o imaginatie foarte bogata si foarte rar iti poti stapani fanteziile. Sex-appeal-ul tau consta in abilitatea cu care legi conversatii cu substrat sexual, asa ca profita la maximum de acest lucru. Spune-i partenerului ce iti doresti de la el, cum ar fi partida ideala de sex pentru tine si, nu in ultimul rand, dupa ce ravnesti cel mai tare. In mod sigur va innebuni dupa tine.

Citiţi mai mult pe ele.ro