Horoscop SEXUAL: Vezi care e topul celor mai buni AMANŢI

HOROSCOP. Care crezi că este zodia cea mai pricepută în pat? Vezi mai jos cine este cel mai bun amant al zodiacului şi pe ce loc se află iubitul tău.

01 ian. 2015, 19:38
Horoscop SEXUAL: Vezi care e topul celor mai buni AMANŢI

Locul 1: Scorpionul

Deşi nu este zodie de foc, Scorpionul este foarte paisonal şi înflăcărat, calitate care nu trebuie să lipsească amantului perfect. Este sexy, şarmant şi de cele mai multe ori înfăţişarea lui este cel mai bun preludiu. Când ajungi cu el în pat, îţi dai seama că este nu doar frumos, ci şi foarte priceput.

Locul 2: Racul

Racul este foarte emotiv şi cam nesigur pe el. Nu ai zice că este un amant fără cusur. Indiferent de tehnicile pe care le stăpâneşte sau nu, el are un atu: se implică în ceea ce face cu tot sufletul. Şi când toate gesturile lui vin din inimă, nu are cum să nu iasă bine.

Locul 3: Fecioara

E atât de serios şi introvertit, încât nu ai ghici ce “fiară” se ascunde în el. De fapt, el este un amant foarte priceput, dar nu se poate dezlănţui decât lângă o femeie pe care o cunoaşte şi în care are încredere. Când se simte în siguranţă lângă tine vei observa schimbarea.

Locul 4: Leul

Are multă imaginaţie şi o dorinţă nestăpânită de a fi cel mai bun, inclusiv pe plan sexual. E gata să facă orice ca să-ţi demonstreze că se pricepe mai bine decât fostul tău. Şi probabil chiar aşa e. E atât de şarmant şi plin de încredere încât ajunge să se uite la tine ca să ajungi în pat cu el.

Locul 5: Balanţa

Chiar dacă nu s-ar zice, bărbatul Balanţă are multă experienţă în materie de sex şi este un fin cunoscător al celor mai exotice şi rafinate tehnici sexuale. Este foarte atent la detalii precum lenjeria intimă, decorul dormitorului, uleiul de masaj.

Locul 6: Capricornul

Poate că nu te va uimi din prima cu priceperea lui, dar Capricornul merită cu prisosinţă locul al şaselea pentru simplul fapt că e dispus să înveţe. Te urmăreşte cu atenţie în timpul sexului şi, încet, încet învaţă exact ce îţi place. În relaţiile de lungă durată este un amant foarte bun.

Locul 7: Berbecul

Berbecul este un bărbat hotărât şi direct. Dacă te doreşte, te va avea cu siguranţă. Şi nici nu se teme să-ţi spună ce anume vrea de la tine în pat. Problema lui este că îi place să treacă direct la acţiune, fără să mai piardă timpul cu romantisme pe care el le consideră inutile. Este un amant priceput, dar cam grăbit.

Locul 8: Taurul

Taurul este amantul perfect pentru femeile care vor cât mai mult romantism. Nu se lasă pradă dorinţelor de moment şi îi place să pregătească cu grijă fiecare întâlnire. Te scote la film, la restaurant, la un bar şi abia apoi ajungeţi în pat – dacă nu eşti la fel de romantică probabil că te vei plictisi înainte să ajungeţi la momentul zero.

Locul 9: Vărsătorul

Este o adevărată enciclopedie de poziţii sexuale, jucării şi tehnici erotice. Când îi vezi stocul de jucării ascuns sub pat, ai zice că e cel mai bun amant din lume. De fapt, această goană continuă după tehnici exotice îi distrage atenţia de la scopul final. Plăcerea ta este mai puţin importantă pentru el decât picanteriile pe care vrea să le încerce.

Locul 10: Peştii

Emoţia momentului, romantismul, conexiunea dintre voi sunt mai importante pentru el decât contactul sexual în sine. Ai zice că acesta e un lucru foarte bun. De fapt, este un amant mai leneş şi, odată ajunsă în pat cu el, vei descoperi că tu trebuie să faci totul.

Locul 11: Gemenii

Te cucereşte rapid după numai câteva minute de conversaţie. Problema este că se pricepe mai bine la vorbe decât la “acţiune”. Poate că la început te vor excita cuvintele lui erotice, dar asta nu este de ajuns ca să-l facă un amant bun. În schimb, dacă îţi place sexul prin telefon, probabil că te vei înţelege bine cu bărbatul din Gemeni.

Locul 12: Săgetătorul

Este un maestru al seducţiei care l-ar face de ruşine până şi pe Don Juan. Dar lui îi place vânătoarea, tachinarea, iar când te-a cucerit deja se gândeşte la o nouă ţintă. Când ajungeţi în pat deja e plictisit de “relaţie” şi nu îşi mai dă interesul să te facă să te simţi bine.

unica.ro.