HOROSCOP SEXUAL: Ce vor femeile în pat, în funcţie de zodie

Iată că sexul şi astrologia au mai multe în comun decât ţi-ai putea închipui. În cartea sa “Sex Signs”, Judith Bennett vorbeşte despre cum se comportă femeile în pat, în funcţie de zodiac în care s-au născut. Afla dacă ţie (sau iubitei tale) se potrivesc aceste caracteristici.

29 mai 2013, 19:28
HOROSCOP SEXUAL: Ce vor femeile în pat, în funcţie de zodie

Femeia Berbec

Vrea să fie stăpână, inclusiv pe sexualitatea ei. Are obiceiul să ceară ceea ce vrea (ba chiar să dicteze), iar dacă nu primeşte ceea ce doreşte are grijă să scoată frustrările la iveală. Dacă nu este satisfăcută în pat, femeia berbec va da vina pe oricine, mai puţin pe ea însăşi. Partenerul potrivit pentru femeia Berbec este bărbatul Balanţă. El va putea să facă faţă personalităţii puternice şi să o echilibreze.

 Femeia Taur

Este că un pian bine acordat gata să cânte. Femeia Taur ştie exact ce vrea şi îşi doreşte un partener care ştie să apese butoanele corecte. Bazandu-se pe intuiţia foarte puternică, femeia Taur îşi alege exact partenerul potrivit. Odată începută relaţia, femeia Taur îşi dă toată silinţa să fie una de lungă durată şi nu doar la capitolul sex. Femeia Taur este în căutarea perfecţiunii şi poate fi foarte critică atunci când se mai întâmpla să dea peste un partener incompatibil. Partenerul potrivit pentru ea este bărbatul Scorpion. Când vine vorba despre sex femeia Taur vrea totul sau nimic: satisfacţie sexuală şi loialitate deplină.

 Femeia Gemeni

Este inteligentă şi are o imaginaţie de nestăvilit. Învăţa repede şi îi place la nebunie rolul de dominatoare în timpul sexului. Nu-i prea plac angajamentele. Femeia Gemeni căuta mai degrabă un partener de sex decât un potenţial soţ. Cu toate acestea, nu este interesată de relaţiile extraconjugale şi nu se va încurcă cu un bărbat căsătorit. Femeia Gemeni căuta un bărbat care să îi aducă tot ce are nevoie, astfel încât să-şi conserve energia pentru sex. De asemenea, îşi doreşte un bărbat care să-i împărtăşească fanteziile.

Femeia Rac

Femeilor Rac le plac bărbaţii care fac sex încet, pasional, cu răbdare. Sunt timide, însă pline de energie şi te iau tot timpul prin surprindere. Femeia Rac vorbeşte puţin şi face multe. Îi place să fie stimulată vizual, însă contactul fizic este cel care o ridică în al noulea cer. Pentru a seduce, femeia Rac are un întreg arsenal: cum merge, cum miroase, cum zâmbeşte, cum găteşte. Pentru că sunt extrem de sensibile, femeile Rac au nevoie de un bărbat cu picioarele bine înfipte în pământ. Dacă nu simt securitate în braţele bărbatului cu care ies în oraş, îl vor părăsi repede.

Femeia Leu

ÎI place să domine într-o relaţie, cu toate acestea ştie să-şi facă partenerul de sex să se simtă că un rege. Carismatică şi feminină, femeia Leu îşi arăta şi latura romantică în timpul sexului. Deşi nu căuta, neapărat, un potenţial soţ, femeia Leu ştie să păstreze o relaţie. Deşi îi place să domine, ştie că nu ea este cea mai importantă persoană dintr-o relaţie şi are grijă şi de nevoiele partenerului. Îi place să se joace, să mângâie şi să fie mângâiată, să îmbrăţişeze şi să fie îmbrăţişată, aşa că preludiul este una dintre cele mai importante părţi ale sexului cu o Leoaică.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro