HOROSCOP special: 2021 este un an karmic, ce ţi-au pregătit astrele pe final de an

Fiecare dintre noi ne naștem cu o anumită încărcătură energetică și astfel cu o anumită lecție pe care trebuie să o învățăm. Karma ține de legea cauzei și efectului, iar viața noastră este și rezultatul trecutului.

16 oct. 2021, 07:49
HOROSCOP special: 2021 este un an karmic, ce ţi-au pregătit astrele pe final de an

HOROSCOP special Berbec:

În acest an, vă veți da seama că familia este mai importantă ca niciodată. Deși este posibil să nu știți ce ați făcut de v-ați distanțat de cei care contează cel mai mult, simțiți această distanță mai mult ca oricând și știți că ceva trebuie să se schimbe. Efortul pentru a găsi un sentiment de echilibru vă va aduce cu adevărat beneficii în mai multe moduri decât v-ați putea imagina.

Taur:
Desi aveti suflet bun, uneori nu vă exprimati bine sentimentele, sunteti cumva egoist iar asta ii nemultumeste pe cei dragi. Anul aduce mai mult zbucium si agitatie decat va place de obicei. Incercati sa refaceti echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, aveti nevoie de familie si de incurajari din partea lor.

HOROSCOP special Gemeni:
Nativ condus de Mercur, nativul Gemeni are tendința de a fi un pic împrăștiat și instabil. Te confrunți cu soarta pentru că nu ești prezent când este nevoie de tine. Trebuie să înveți să fii mai implicat și anul acesta te va ajuta să realizezi exact asta. Nu te ascunde in spatele scuzelor si incearca sa fii mai deschis, mai sincer si mai simplu de descoperit.

Rac:
Pe măsură ce avansați în anul 2021, veți simți că pierdeți prea mult timp, ceea ce este absolut adevărat. Ați muncit din greu, dar parca nu se intampla lucrurile asa cum va doriti. Trebuie să începeți să estimati corect  puterile și să descoperiti noi moduri de a va exprima adevaratul vostru potențial.

Leu:
Veți suferi din punct de vedere emoțional pentru că ați rănit mulți oameni în trecut. Leii sunt genul de persoane sincere, dar care spun deschis exact ce gandesc. O astfel de atitudine prea deschisa, va poate aduce in situatii de conflict in acest an. Trebuie să începeți să fiți mai atenți  la ceea ce comunicati și să învățati lectia ponderatiei.

Horoscop karmic octombrie 2021. Se anunţă despărţiri dureroase şi pierderi băneşti înaintea Sărbătorilor
HOROSCOP special Fecioara:
Anul acesta, este momentul să vă dați seama că nu puteți face totul pe cont propriu. Uneori aveti nevoie de ajutor și nu este nimic în neregulă cu acesta. Familia, cei apropiati, persoana iubita – toti sunt aproape de voi si gata sa va sprijine atunci cand aveti nevoie, dar trebuie sa recunoasteti greutatile, nu este o slabiciune sa accepti ajutor din partea cuiva care poate face asta.

Balanță:
Balantele nu sunt mereu echilibrate asa cum se spune,iar incapatanarea de care dau dovada le slabeste forta si de multe ori ii pune in incurcatura. Nu va place sa aduceti justificari si va feriti sa luati decizii clare, iar asta va poate costa destul de mult. Flexibilitatea este mereu preferabila unei atitudini rigide, iar cei din jur va reamintesc mereu acest aspect.

Scorpion:
Trebuie să începi să îi ajuți și mai mult pe ceilalți. Știu, lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, dar i-ai ignorat pe ceilalti în ultima vreme și nu este stilul tău. Dacă vrei să crești și să progresezi, trebuie să fii pregătit să îi ajuti și pe ceilalți să crească, vei beneficia si tu de aceasta schimbare.

Horoscop Mihai Voropchievici. Runele arată de ce zodii sunt BLOCATE şi nemulţumite de viaţă
HOROSCOP special Săgetător:
Din anumite motive, v-ați gândit în trecut că ați putea face orice doriți, fără să suportati consecinte. Erorile se răzbună, mai devreme sau mai tarziu. Lucrurile bune nu vor dura pentru totdeauna și, în cele din urmă, vei fi nevoit să înfrunți greutăți. Bucură-te de momentele fericite cât poți.

Capricorn:
Anul 2021 nu va fi cel care te doboară, dar va fi anul care te face să gândești mai mult. Ești genul de persoană care nu lasă cu adevărat să se vadă emoțiile, dar pentru a te regăsi trebuie să faci exact asta. Exprimati-va sentimentele cu sinceritate, de asta are nevoie cel mai mult sufletul vostru.

HOROSCOP special Vărsător:
Soarta în 2021 iti rezerva anumite revelatii. Vei remarca schimbari la cei din jur, dar cel care s-a schimbat esti chiar tu. Adaptează-te la ceea ce iti rezerva viata si nu vei avea surprize neplacute. Trebuie sa faci concesii daca vrei ca stabilitatea familiei tale sa nu fie amenintată.

Pești:
Ești prea independent iar modul tau de a vedea lucrurile nu este acceptat mereu de cei dinjur. Trebuie să începeți să permiteți oamenilor să inteleaga intentiile voastre bune și în acest fel aveti sanse sa evoluati pozitiv. Nu lasati visele si proiectele sa ia locul realitatii, pastrati un ton ponderat.