HOROSCOP special 2022. Expresiile magice care vor caracteriza zodiile anul acesta! Se vor lăsa ghidate de ele și le va schimba viața!

Astrologul Mhoni Vidente vine cu predicții uimitoare cu privire la anunl 2022. Astrologul a dezvăluit culoarea perfectă pentru toate zodiile pentru a avea noroc în acest an, dar și expresia care le va ghida viața.

11 ian. 2022, 09:56
HOROSCOP special 2022. Expresiile magice care vor caracteriza zodiile anul acesta! Se vor lăsa ghidate de ele și le va schimba viața!

HOROSCOP special 2022. Iată ce spune astrologul cu privire la zodia ta. Vezi ce te așteaptă în noul an!

HOROSCOP special 2022. Expresiile magice care vor caracteriza zodiile anul acesta! Se vor lăsa ghidate de ele și le va schimba viața!

Berbec

Cuvântul magic va fi „pot”. Fără îndoială, o să-l repeți în fiecare zi a acestui an 2022: „Pot fi grozav!”, „Pot fi cel mai bun!”, „Pot avea o casă nouă!”, „Pot avea cel mai bun partener!”, „Pot fi sănătos!”. Nativii acestei zodii trebuie să știe că vor fi printre cele mai norocoase semne și va atrage toată abundența. Nu te lăsa învins de invidie. Culoarea norocoasă a Berbecului în anul 2022 este auriul.

Taur

Cuvântul magic va fi „văd”. Trebuie să ai această viziune pentru anul acesta pentru a începe să crești: „Văd cine mă va ajuta!”, „Văd cine va fi partenerul meu!”, „Văd care va fi prosperitatea mea în jobul sau afacerea mea!”, „Văd ce este mai bun pentru mine!”. Culoarea norocoasă a Taurului în anul 2022 este albastru deschis.

Gemeni

Cuvântul magic va fi „cred”: „Cred că voi merge înainte!”. Culoarea norocoasă a Gemenilor în anul 2022 este verde, care reprezintă speranță, putere și sănătate.

Rac

Cuvântul magic pentru anul 2022 este „Știu”: „Știu că pot face mai bine!”, „Știu că voi realiza ceea ce am nevoie!”. Culoarea norocoasă a Racului în anul 2022 este violet.

Leu

Cuvântul magic pentru anul 2022 este „simt”: „Simt dragoste pentru ceva!”, „Simt că va veni norocul!”, „Simt că fac ceva bun pentru toți cei din jurul meu!”, „Simt că voi crește!”. Culoarea norocoasă a Leului în anul 2022 este alb, care reprezintă calm, răbdare, cunoaștere totală, potrivit stiridiaspora.ro.

Fecioară

Cuvântul magic va fi „fii cel mai bun”: „Să fiu cel mai bun în probleme de muncă sau studii”, „Să fiu cel mai bun în a-mi ajuta familia”. Culoarea norocoasă a Fecioarei în anul 2022 este portocaliu.

Balanță

Cuvântul magic va fi „Sunt puternic!”. Va trebui să fii puternic în momentele dificile anul acesta. Vei fi sprijinul familiei tale, al partenerului tău, în probleme de muncă. Va trebui să te gândești la rece la deciziile de a merge mai departe și de a-i ajuta pe cei din jur. Culoarea norocoasă a Balanței în anul 2022 este curcubeul pur.

Scorpion

Cuvântul tău de bază va fi „răbdare”. Va fi foarte greu, dar trebuie să-l asimilați în fiecare zi. Răbdare în luarea deciziilor, răbdare în relația ta de dragoste, răbdare în viața ta. Culoarea norocoasă a Scorpionului în anul 2022 este argintiul.

Săgetător

Cuvântul tău de bază va fi „înțeleg”. Trebuie să te înțelegi pe tine și pe ceilalți. „Înțeleg că viața se schimbă!”, „Înțeleg că uneori lucrurile nu merg așa cum îmi doresc!”, „Înțeleg că voi fi grozav la o astfel de întâlnire!”. Culoarea norocoasă a Săgetătorului în anul 2022 este albastrul puternic.

Capricorn

Cuvântul magic va fi „depășire”. În fiecare zi te vei depăși pe tine însuți, vei fi mai bun decât cu o zi înainte și vei face tot ce e mai bun pentru mâine. Punctul tău slab va fi pielea, trebuie să ai grijă la soare și la schimbările de vreme. Culoarea norocoasă a Capricornului în anul 2022 este roșu.

Vărsător

Cuvântul magic va fi „îmi propun”. Hotărăște-te să fii o persoană mai bună în fiecare zi, să ai tot ce ai nevoie, să nu ții ranchiună și să aplanezi lucrurile pentru a merge mai departe în probleme de muncă, dragoste și familie. Creșteți la maximum, dar aveți grijă la invidii, prieteni falși și iubiri perfide. Culoarea norocoasă a Vărsătorului în anul 2022 este galben.

Pești

Cuvântul tău magic va fi „vreau”: „Vreau un viitor mai bun!”, „Vreau să fiu mai bun!”, „Vreau să progresez în probleme de muncă!”, „Vreau cel mai bun partener!”. Culoarea norocoasă a lui Pești în anul 2022 este indigo.

Citește și: Horoscop dragoste 11 ianuarie. Berbecii au parte de o surpriză incredibilă!