Horoscop special 2022. Nativul răsfățat al zodiacului în acest an. Va avea noroc triplu: dragoste, carieră și bani cu lopata

Anul 2022 vine cu aspecte bune din punct de vedere astrologic pentru toate zodiile. Trebuie să știm însă, că există un nativ care se bucură de tratament special, totuși.

16 feb. 2022, 16:58
Horoscop special 2022.  Nativul răsfățat al zodiacului în acest an. Va avea noroc triplu: dragoste, carieră și bani cu lopata

Horoscop special 2022. Existo o zodie care în acest an va avea parte de reușite în dragoste, în carieră, dar și pe plan financiar. Leul, căci despre el este vorba, va avea triplu noroc în anul 2022.

Horoscop special 2022. Nativul răsfățat al zodiacului în acest an. Va avea noroc triplu: dragoste, carieră și bani cu lopata

Nativii acestei zodii sunt persoane extrem de ambițioase și focusate. Ei chiar își pot vedea visurile devenite realitate în anul 2022. Este vorba despre nimeni alții decât cei născuți în zodia Leului, cărora nu le lipsește încrederea de sine, iar anul acesta le va aduce mai multe beneficii decât s-ar aștepta. Atitudinea lor încrezătoare este cea care le aduce noroc triplu în următoarea perioadă.

Nativii zodiei Leu sunt adesea cei care cred orbește în visul lor, iar acest lucru îi ajută să obțină ceea ce își doresc de cele mai multe ori. Astfel, ei pot da lovitura pe plan profesional și financiar anul acesta, planetele fiind aliniate în favoarea lor.

Deși uită de dragoste atunci când au succes pe celelalte planuri, pentru Lei este foarte important să iubească și să fie iubiți, iar norocul este de partea lor și de data aceasta. Sunt șanse mari să se îndrăgostească iremediabil în anul 2022.

Leul este un semn zodiacal aflat în perioada 23 iulie – 22 august pentru zodiacul tropical și în intervalul 10 august -16 septembrie pentru zodiacul Sideral. Simbolul asociat cu această zodie este un leu.

Principalele trăsături ale zodiei Leu sunt cele care asculta de varsator calitatea de conducător, siguranța de sine, generozitatea, creativitatea, cea mai puternică dorință a nativului din zodia Leu fiind să strălucească, să fie în prim plan, ceea ce generează defectele caracteristice ale nativului din zodia Leu, precum aroganța și vanitatea.

Pietrele asociate Leului sunt: onixul, rubinul, chihlimbarul, iar numerele norocoase sunt 5, 14, 23, 32, 41, 50. Culori preferate ale unui Leu pot fi auriu, portocaliu sau roșu, iar elementul definitoriu pentru zodia Leu este focul. Leul este compatibil cu nativi din zodiile: Balanță, Săgetător, Berbec, Gemeni și Leu.

Citește și: Horoscop special: Zodiile de care trebuie să te fereşti, distrug totul cu temperamentul lor vulcanic