Horoscop special: 3 zodii care ignora TOATE semnele de avertizare in relatii

Unele semne solare sunt in mod natural mai suspicioase decat altele, ceea ce vine impreuna cu cat de cinstite sunt ele insele.

02 apr. 2022, 09:01
Horoscop special: 3 zodii care ignora TOATE semnele de avertizare in relatii

Horoscop special. Sa presupunem ca ai un prieten care se intalneste intotdeauna cu toate tipurile de persoane gresite – vor intra in relatii cu oameni care au un trecut de nesereiozitate, foarte schimbatoare sau spun lucruri nepoliticoase sau jignitoare si le vor considera glume. In timp ce tu si ceilalti prieteni ai tai puteti vedea semnalele evidente, prietenul tau pur si simplu nu poate sa le vada. Daca te intrebi de ce unii oameni par sa ignore toate semnele, sunt sanse ca explicatia sa se afle in harta natala. Potrivit astrologiei, exista trei semne zodiacale care sunt cel mai probabil sa ignore semnalele de alarma intr-o relatie.

HOROSCOP 2022. Baba Vanga a prezis zodiile pe care le vor lovi norocul! Le va merge bine pe toate planurile
Unele semne solare sunt in mod natural mai suspicioase decat altele, ceea ce vine impreuna cu cat de cinstite sunt ele insele.
In acelasi timp, semnele mai deschise si mai oneste – cei care lasa usa baii deschisa sau care isi salvează parolele pe desktop intr-un dosar numit „parole” – nu se asteapta ca cineva sa triseze sau sa minta, pentru ca inselarea sau minciuna nu se afla niciodata pe radarul lor.

Din acest motiv, un semn zodiacal direct precum Sagetatorul are cel mai probabil sa ignore semnele de avertizare intr-o relatie. Daca pot fi deschisi cu intentiile lor, se așteapta la acelasi lucru in schimb. Dar arcasul zodiacului nu este singurul semn care face asta. De fapt, exista alte doua semne care pur si simplu nu pot sa vada semnele ca cineva nu este bun pentru ei.

Horoscop carieră aprilie 2022. Zodiile care vor da lovitura pe plan profesional. Se vor scălda în bani și succes!
Horoscop special Taur (20 Aprilie-20 Mai)
Cand vine vorba de dragoste, semnul zodiacal Taur pune stabilitatea mai presus de orice. Odata ce este intr-o relatie, vor face tot ce le sta in putinta pentru a pastra status quo-ul. Taurii sunt semne de pamant, deci sunt realiste. De multe ori vor recunoaste comportamentul suspicioase, totusi, Taurul are rabdare si va astepta pana cand lucrurile se vor imbunatati. Este doar natura lor fixa, incapatanata. Daca i-ati maltratat, ei vor fi dispusi sa ierte atata timp cat viata lor de zi cu zi ramane neschimbata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri