Horoscop special: 3 ZODII pentru care Luna nouă din noiembrie este TALISMAN

Am ajuns la penultima Luna nouă a anului – și este destul de importantă dacă vrei să îți pui în practică obiectivele majore.

13 nov. 2023, 15:18
Horoscop special: 3 ZODII pentru care Luna nouă din noiembrie este TALISMAN

Sosind pe 13 noiembrie, această Lună nouă se deplasează în intensul Scorpion, împuternicindu-ne să preluăm controlul și să ne lăsăm ghidați de pasiuni.

Deși va influența fiecare semn zodiacal, anumite persoane vor simți efectele cel mai puțin – ceea ce înseamnă că vor trece ușor, fără probleme. Mesajul pentru aceste semne solare? Ia o pauză și distrează-te! Efectele vor fi puternice.

Lunile noi anunță un nou început, permițându-ne să ne reîncărcăm bateriile, să planificăm următoarele săptămâni și să manifestăm. Ori de câte ori Luna călătorește în Scorpion, suntem atrași de pasiunile noastre și simțim dorința de a manifesta. Suntem pregătiți să preluăm controlul.

Scorpionul este semnul dorinței și al puterii, punând aceste teme în prim-planul minților noastre în timpul acestei lunatii. Cu Luna, Mercur și Soarele toate conectate în Scorpion, această Lună nouă ne va ajuta să ne concentrăm asupra dorințelor noastre, trezindu-ne forța de a merge către proiecte noi.

Zodiile care sunt mereu „la cuțite”. Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt nativii de care ar trebui să fugi urgent

Trei semne zodiacale vor accelera pentru a-și atinge obiectivele de sfârșit de an, simțindu-se pe val.

Rac
Racul este unul dintre semnele zodiacale cel mai puțin afectate de Luna Nouă din noiembrie. Pentru tine, scânteile creative zboară, așa că profită la maximum de această lună nouă de susținere! Nativii Rac vor înota ca peștii în apă, profitând de energia lunară prin ieșiri la întâlniri și distracție cu prietenii. Fie că întâlnești prieteni noi sau organizezi o seară de pictură cu vin, această lunație este plină de plăcere și bucurie.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 noiembrie 2023. Numerologia zodiilor. De ce are Fecioara bulgărele şi ce înseamnă Cosmos 20 pentru Peşti

Capricorn
Capricornul este unul dintre semnele zodiacale cel mai puțin afectate de Luna nouă din noiembrie. Prietenia este deosebit de importantă acum, Capricorn, deoarece Pluto (planeta stăpână a Scorpionului, supraveghează transformarea, moartea și subconștientul) își încheie orbita de 15 ani în semnul tău. Această tranziție poate deveni intensă, dar în timpul acestei Luni noi, te vei simți bine susținut de oamenii din jurul tău. Ar putea apărea și noi prietenii și colaborări. Fii atent la oportunități.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.