Horoscop special: 4 ZODII pentru care prima săptămână din noiembrie nu e prea NOROCOASĂ în amor. Ce au de făcut?

În săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023, există forțe ale naturii și ele intenționează să ne influențeze. Pentru patru zodii, săptămâna aceasta poate schimba viața în ceea ce privește următoarea mișcare în relație.

02 nov. 2023, 12:31
Horoscop special: 4 ZODII pentru care prima săptămână din noiembrie nu e prea NOROCOASĂ în amor. Ce au de făcut?

Horoscop special: Pe măsură ce intrăm în luna noiembrie, mulți dintre noi s-ar putea să ne întrebăm ce se întâmplă exact în viața noastră.

Un lucru pe care îl știm este că, dacă relațiile noastre sunt pe cale să se încheie, atunci nu va fi o surpriză. Realitatea este că pentru aceste patru semne zodiacale, noi începuturi apar numai după ce se fac sacrificii. Sacrificiul, în acest caz, este sacrificiul vieților lor amoroase…

Horoscop rune noiembrie 2023. Zodia protejată de WUNJO sparge toate barierele, dar şi FEHU vine cu recompense

Horoscop special: 1. Berbec
În săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023, vei deveni foarte conștient de care va fi următoarea ta mișcare. Ai luat lecțiile anului și nu intenționezi să lasi acele lecții să zăbovească ca simple gânduri: esti aici pentru a le pune la acțiune, deoarece nu ai nevoie să rămâi pe loc și să accepți o situație care nu mai funcționează pentru tine, iar in aceasta saptamana stii asta.

Ceea ce te deranjează cel mai mult este ideea pe care te-ai reținut atât de mult timp și că te-ai împiedicat să exprimi ceea ce ai în minte pur și simplu pentru a-l menține fericit pe celalat. Reprimarea nu este deloc treaba ta și toate aceste gânduri ți-au bătut în cap de prea mult timp. În săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023 știi că nu le mai poți ține înăuntru. Este timpul să pui capăt acestui lucru și, deși poti încerca să o faci politicos, s-ar putea să nu se termine așa. Abia pe 4 noiembrie, în timpul lui Mercur vizavi de Uranus, îți găsești vocea. Îl vei folosi în ziua respectivă și în zilele următoare. Te desparti in săptămâna aceasta și te simti bine.

Horoscop Urania noiembrie 2023. Casa banilor se umple înainte de Luna Cadourilor, dar sunt probleme în Casa Doctorului

Horoscop special: 2. Gemeni
Ai început deja să simți declinul anului; te incarca psihic și te face să te simți puțin deprimat. Este destul de tipic, deoarece mulți oameni încep să se simtă puțin ingandurati toată săptămâna. În cazul tău, totuși, ai ajuns să subliniezi partea acelei dispoziții pe ideea că relația ta romantică nu este tot ce crezi că ar trebui să fie.

De fapt, este cu adevărat dezamăgitor și aproape că ți-e frică de ideea de a crede că acesta ar putea fi într-adevăr sfârșitul. Un alt final? Cât ar trebui să înduri într-o viață? Apoi, din nou, dacă un gând nu funcționează în mintea ta, nu are rost să îl împingi până când se prăbușește și arde. Vezi că viața ta amoroasă este pe cale să se prăbușească și să ardă și, pe măsură ce anul se apropie, vrei sa te ascunzi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.