Horoscop special: Acestor 3 ZODII le poartă NOROC întâlnirea Soarelui cu Mercur retrograd în Taur din 1 mai 2023

Inca din 1 mai, Pluto, lordul intunericului, intra in direct in Varsator. In aceeasi zi, Mercur, tot retrograd, se intalneste cu Soarele in Taur.

01 mai 2023, 12:26
Horoscop special: Acestor 3 ZODII le poartă NOROC întâlnirea Soarelui cu Mercur retrograd în Taur din 1 mai 2023

Horoscop special. Multă lume se sperie de Mercur retrograd. Dar acest eveniment astral nu este, neapărat, de rău augur. Cu atât mai mult în 1 mai 2023, când Mercur retrograd în Taur face conjuncție cu Soarele. Zodiile de mai jos se pot considera norocoase cu prilejul acestei întâlniri astrale. Citește în continuare și vezi dacă te numeri printre ele.

Rac
Timpul va fi favorabil din punct de vedere al beneficiilor economice.

Orice lucrare în așteptare va fi finalizată.

Va exista profit în afaceri. Cu noi clienți potențiali.

Relațiile cu frații și membrii familiei vor fi puternice.

Leu

Acesta va fi un moment foarte bun pentru a investi.

Rezultate benefice vor fi obținute în cariera ta.

Angajații vor primi promovări și sporuri de salariu.

Timpul va fi foarte favorabil și în ceea ce privește afacerile. În această fază, vei stabili relații cu oamenii la putere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop mai 2023. Care sunt cele mai ghinioniste zodii ale lunii

Horoscop SAPTAMANAL 1-7 mai 2023. Ce ne aduc un nou retrograd si o eclipsa de Luna plina?

Iata horoscop saptamanal 1-7 mai 2023. Incepe prima saptamana din luna mai si nu ne vom plictisi deloc. Inca din 1 mai, Pluto, lordul intunericului, intra in direct in Varsator. In aceeasi zi, Mercur, tot retrograd, se intalneste cu Soarele in Taur. Vineri, 5 mai, ne vom bucura de o spectaculoasa eclipsa de Luna plina in Scorpion. Iar la final de saptamana, in 7 mai, planeta iubirii, Venus, intra in emotionalul Rac. Pregatiti de actiune?

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ar trebui sa te simti increzator ca ai o abordare echilibrata pentru actiunile pe care le faci, care duce la un mod stabil de a construi in timp ce vrei. multe din acestea vin din faptul ca stii care iti sunt prioritatile. Ai de regandit acum si finantele personale, ca parte din acest proces de prioritati pentru viitor. Poti realiza lucruri incredibile din surse neobisnuite in aceste zile. Gandeste cat mai nonconformist si indreapta-te spre optiuni pe care altii pur si simplu le ignora.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Inceputul saptamanii aduce informatii care se pot schimba pana la finele ei, iar singurul lucru real pe care te poti baza acum este pe tine insuti. Intoarce-te spre tine, mediteaza, viseaza, idealizeaza si permite mintii sa fie hai hui. Contacteaza lumea astrala si ghizii din lumea animalelor care te sustine si iti dau informatii necesare cresterii tale. Cea mai mare viteza personala o vei obtine cand vei incetini ritmul exterior ca sa poti privi in tine, unicul loc unde gasesti raspunsurile cautate.

Horoscop Minerva. Ce zodii vor avea noroc, cine rămâne fără bani, cine primeşte inelul. Previziuni neaşteptate pentru tot anul 2023

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Un sentiment al unui nou inceput apare dintr-o lipsa de claritate. Acest lucru iti este ajutat si de pozitia unei persoane ce acum devine mai evidenta. Poti vedea ca exista oportunitati dar ti se recomanda rabdare inainte de a alege ceva concret. Inca exista nevoia sa lasi Universul sa aseze lucrurile dupa cum este mai bine. Poate ca lucrurile se misca mai incet decat ai vrea tu, insa daca ai credinta in pasii tai, tot ce alegi va fi bun pentru viitor. Ia-ti timp, petrece clipe in companii si activitati care iti dau stare de bine si nu forta circumstantele. Ai de urmat o calatorie interna in inima ta ca sa vezi ce are ea sa iti spuna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Horoscop DRAGOSTE 1-7 mai 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in Rac. Cum ne schimba relatiile?
Iata horoscop dragoste saptamanal 1-7 mai 2023. Atmosfera devine mai dulce pe masura ce Venus, planeta iubirii, se cuibareste in Racul cel sentimental. Pregateste-te pentru bilete de dragoste, gesturi romantic si alte dulcegarii amoroase. Nici cei singuri nu sunt ocoliti de noroc. Sunt sanse mari sa isi intalneasca jumatatea.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Dedica mai mult timp relatiei amoroase. Te-ai afundat in munca si esti aproape indiferent fata de partener. Nu e de mirare ca acesta incepe sa-si schimbe comportamentul si, daca nu iti schimbi atitudinea, ruptura dintre voi este mai mult decat iminenta. Daca esti singur, incearca sa iti schimbi look-ul. Fa ceva care sa-ti ridice moralul, cumpara-ti haine noi, aranjeaza-te, iesi in oras, fa-ti prieteni noi. Toate acestea vor contribui la atragerea in jurul tau a unor potentiali parteneri.

Horoscopul dragostei Taur
Ar trebui sa devii mai impaciutor si mai intelegator. Esti tot timpul pus pe harta si gata de conflicte cu partenerul. Evita acest tip de comportament intrucat el va conduce la erodarea relatiei cu persoana iubita. Daca esti singur, nu te increde prea mult in cuvintele siropoase si in promisiunile exagerate. Fii atent ca sa nu ramai cu inima franta.

Horoscop dragoste Gemeni
Dragostea va predomina saptamana aceasta si chiar exista „riscul” de a arata prea multa afectiune in public, ceea ce ti-ar putea pune partenerul intr-o situatie inconfortabila. Controleaza-ti emotiile pentru a-ti proteja relatia si descatuseaza-te in intimitatea dormitorului conjugal. Daca esti singur, incearca sa nu te lasi dominat de deznadejde. Fii mai activ, arata-ti interesul fata de persoana de care esti atras. Fa tot ce-ti sta in putere pentru a o cuceri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.