Horoscop special: actionezi dupa ce iti spune mintea sau inima? Zodia ta iti da raspunsul!

Sunt zodii care calculeaza totul, in cele mai mici amanunte, iar altele care se lasa duse de valul primul impuls.

16 sept. 2021, 09:23
Horoscop special: actionezi dupa ce iti spune mintea sau inima? Zodia ta iti da raspunsul!

Horoscop special: Zodii care fac de spune inimaTaur

Tu iti urmezi inima si daca nu stii ce sa faci, nu stii pe ce cale sa o iei, iti asculti instinctul. De fiecare data s-a dovedit ca ai facut bine. Iar cand ti-ai urmat mintea, lucrurile au luat-o razna. Nu conteaza ca n-are nicio logica ce urmeaza sa faci, daca inima iti spune sa actionezi, nu mai stai pe ganduri. Stii ca asta este drumul corect.

Rac
Te emotionezi pana si la pozele cu catelusi de pe Instagram sau la reclamele cu batrani care duc dorul familiei. Esti o persoana sensibila, iar daca compasiunea ar fi o crima, tu ai fi primul arestat. Esti empatic si grijuliu cu ceilalti, si iti urmezi in orice moment inima, nu mintea.

Horoscop dragoste toamnă 2021. Runele lui Voropchievici spun cine dă/primeşte inelul şi cine face Sărbătorile de iarnă singur
Fecioara
Actionezi dupa cum iti dicteaza inima. Chiar si atunci cand simti ca ceva s-a rupt, tu esti pregatit sa acorzi o noua sansa. De aceea este foarte posibil ca multe din relatiile amoroase sa se fi transformat in prietenii pe viata. Este in natura ta sa vrei sa repari lucrurile.

Horoscop special: Zodii care fac de spune mintea
 
Berbec
Regrete? Ai cateva, dar nu le lasi sa interfereze cu dorinta ta de actiune. Poate ca ai fost inselat, dar nu regreti ca ai iubit. Poate ca ai fost concediat, dar esti convins ca ai invatat multe lucruri care iti permit sa iti gasesti un alt loc de munca mult mai bun. Chiar si atunci cand lucrurile se sfarsesc rau, ai puterea sa te aduni si sa mergi mai departe pentru ca tu iti asculti intotdeauna mintea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Mercur Retrograd, se golesc portofelele, iar gelozia aduce divorţuri
Citeşte şi ce talent ascuns ai, in functie de zodia in care te-ai nascut

Pasionatii de horoscop stiu ca fiecare zodie are caracteristicile sale, propriile slabiciuni si puncte forte care definesc personalitatea nativilor.

Iata ce talent ascuns ai, in functie de zodia in care te-ai nascut.
Berbec
Berbecii se bucura de o incredere de sine foarte puternica, ceea ce le da un atu in fata celorlalte persoane. Ei ii inspira pe ceilalti sa-si depaseasca fricile. Au calitati de lideri si reusesc sa creeze in sanul unei echipe simtul camaraderiei.

Taur
Taurii sunt echilibrati si stabili, iar calitatea lor principala este sa transforme mancarea in arta. Taurii dau atentie tuturor detaliilor si sunt foarte creativi.

Gemeni
Calitatile persoanelor nascute in zodia Gemenilor sunt inteligenta si empatia, precum si abilitatea uimitoare de a comunica. Pot vorbi cu usurinta cu oricine despre orice. Daca se simt apreciati, Gemenii pot fi sufletul oricarei petreceri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.