Horoscop special. Ascultatorul, Inteleptul sau Petrecaretul? Ce fel de prieten esti, in functie de zodie

Despre fiecare prieten poti spune cate un cuvant definitoriu, la fel cum si tu iti poti primi propria eticheta de la ceilalti prieteni. Iata ce fel de prieten esti, in functie de zodie.

12 oct. 2022, 06:22
Horoscop special. Ascultatorul, Inteleptul sau Petrecaretul? Ce fel de prieten esti, in functie de zodie

Horoscop special: Berbec – Fauritorul de cupluri
Berbecii adora sa isi cupleze prietenii. Nu suporta gandul ca unul din prietenii sai sa fie singur si imediat ii cauta perechea. Aranjeaza cat ai clipi o intalnire. Mai mult, prietenii vin sa-i ceara parerea cu privire la un potential partener.

Taur – Motivatorul
Taurii sunt adeptii sloganului „lupta sau mori”. Pentru ei nu exista renuntare. De aceea, sunt primii pe care oamenii ii suna cand au nevoie de ajutor. Pentru ca stiu ca la Tauri gasesc caldura, sprijinul, sustinerea, intelegerea. Taurii nu se dau batuti si isi motiveaza prietenii sa-i urmeze sfatul.

Horoscopul norocoşilor. Pentru ce zodii vine o mărire de salariu sau o avansare în carieră
Horoscop special: Gemeni – Sociabilul
Iti faci foarte repede prieteni, dar la fel de repede renunti la ei daca nu iti mai plac. Treci prin diverse faze si iti faci prieteni in functie de ceea ce simti. Cand simti altceva, schimbi prietenii. Nu-ti place singuratatea si te inconjori tot timpul de oameni.

Rac – Filosoful
Racii pun mare pret pe prietenia profunda. Ei cauta intelegere, cauta umarul pe care sa planga. Dar, la randul lor, ofera sprijinul emotional de care cineva are nevoie.

Leu – Petrecaretul
Daca este cineva dornic sa fie tot timpul in centrul atentiei, poti paria ca este Leu. Leii sunt insetati de admiratie. Pe de alta parte, insa, sunt sufletul petrecerii. Nu te vei plictisi langa un Leu. Vrea tot timpul actiune, distractie.

Horoscop karmic. Momente de cumpănă pentru multe zodii până la jumătatea lui octombrie 2022

Horoscop special: Fecioara – Martirul
Fecioarei ii place rolul de martir. Ea are tot timpul ceva de facut pentru altii. Ea are tot timpul o preocupare pentru altcineva. O Fecioara are prieteni putini, dar adevarati. Aglomerarile mari de oameni ii produc anxietate. Cel mai greu se despart de prietenii toxici, pentru ca inca mai cred ca se poate rezolva o situatie si le pare rau de munca depusa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.