Horoscop special: Berbecii spun DA aventurii, Fecioarele își recalculează prioritățile. Mesajul  lunii NOIEMBRIE pentru toate zodiile!

Mercur se mută în Săgetător zbuciumat pe 10 noiembrie, avertizându-te să nu iti împărtășesti prea mult opiniile sau să fii melodramatic pentru a dovedi un punct de vedere.

03 nov. 2023, 11:16
Horoscop special: Berbecii spun DA aventurii, Fecioarele își recalculează prioritățile. Mesajul  lunii NOIEMBRIE pentru toate zodiile!

Horoscop special: După un sezon intens înfricoșător, îți dorești să-ți extinzi orizonturile în luna noiembrie. Saturn retrograd se încheie pe 4 noiembrie, eliminând lecțiile aspre karmice asupra granițelor care ti-au evidențiat zonele de naivitate și imaturitate. La scurt timp după, pe 8 noiembrie, Venus sosește în Balanța cochetă pentru a-ți energiza viața romantica și pentru a te umple de recunoștință pentru dragostea din jurul tău. Mercur se mută în Săgetător zbuciumat pe 10 noiembrie, avertizându-te să nu iti împărtășesti prea mult opiniile sau să fii melodramatic pentru a dovedi un punct de vedere. Aminteste-ti, toate experiențele sunt experiențe de învățare.

Berbec
Berbec, spune da în noiembrie – la noi experiențe, o evadare romantică spontană și orice oportunitate de a-ți lărgi orizontul mental și de a învăța ceva nou. Când călătorești în afara zonei tale de confort, vei găsi magie. Vei fi plin de poftă de călătorie, pozitivitate și inspirație pe măsură ce îți găsești din nou ritmul după o perioadă intensă de vindecare. Dar pe măsură ce lasi trecutul în urmă, nu lăsa comunicarea să se clatine. Continuă să te deschizi și să-ți asumi greșelile fără rușine.

Horoscopul banilor. Banii aduc fericirea în viața Berbecilor, iar Taurii găsesc o nouă sursă de venit în weekend

Horoscop special: Taur
Păstreaza speranța și crede că totul merge în favoarea ta. Romantizând lucrurile mărunte din viața ta – de la bonusuri și cafeaua până la naveta zilnică – vei descoperi binecuvântări deghizate și vei face ca activitățile banale să se simtă speciale. Da praful jos de pe produsele scumpe de frumusețe și wellness pe care le-ai păstrat pentru o ocazie specială și ai grijă de tine, aducând o notă generosă rutinelor tale de zi cu zi.

Gemeni
Pe măsură ce relațiile tale devin în centrul atenției, tentația de a-ți imagina un viitor întreg cu partenerul – sau cu străinul pe care tocmai l-ai întâlnit – va fi greu de ignorat. Ai grijă să nu copleșești oamenii cu entuziasmul tău. Falucrurile, pas cu pas, pentru a te asigura că primesti atâta dragoste pe cât oferi și nu presupui că ceilalți sunt neapărat pe aceeași pagină cu tine. Momentele de deziluzie te vor provoca să-ți schimbi perspectiva vieții. Păstrează-ți capul pe umeri în timp ce îți dai seama ce vrei cu adevărat.

Citește și: Horoscopul runelor. JERA, simbolul răscrucilor de drumuri, este întoarsă. Norocul vine pentru cei care ştiu să-l aştepte! 

Horoscop special: Rac
Ce scop te mentine motivat? Sarcinile mici și necesare vor deveni rapid obositoare dacă nu ești alimentat de pasiune. Dacă te afli într-o scădere a productivității, micșoreaz-o pentru a obține o perspectivă. Canalizarea creativității tale în proiectele de acasă iti aduce oportunități de a insufla echilibru și frumusețe în viața ta casnică și te va aduce mai aproape de familie, colegi de cameră sau vecini. Alege calitatea decât cantitatea atunci când iti decorezi spațiul și ai încredere în viziunile artistice ale altora.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.