Horoscop SPECIAL: Ce aduce echinocţiul de primăvară pentru fiecare zodie

Echinocțiul de primăvară marchează prima zi a călătoriei soarelui prin casa a XII-a meditativă a singurătății și a tiparelor inconștiente

21 mart. 2023, 14:36
Horoscop SPECIAL: Ce aduce echinocţiul de primăvară pentru fiecare zodie

Echinocţiul de primăvară marchează începutul oficial al primăverii astronomice. Ești pregătit să sărbătorești ceea ce astrele urmează să-ți aducă în această primăvara?

Iată ce aduce echinocțiul de primăvară pentru fiecare zodie

BERBEC
Este prima zi a sezonului tău, dragă Berbec, așa că a spune că prosperi ar fi un eufemism. Amintește-ți, Luna este pe cale să își încheie călătoria prin Peștii adormiți, așa că nu ezita să tragi un pui de somn înainte de a sărbători de ziua ta.

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu pentru tot restul anului 2023. Luna Neagră afectează multe zodii
TAUR
Echinocțiul de primăvară marchează prima zi a călătoriei soarelui prin casa a XII-a meditativă a singurătății și a tiparelor inconștiente. În acest timp, totul, de la încrederea în sine până la cele cinci simțuri, va fi sporit. Petrece timp în natură și reconectează-te cu sinele tău superior.

GEMENI
Intarea Soarelui în Berbec aduce impuls celei de-a 11-a case a prieteniei tale. Când ai petrecut ultima dată timp cu oamenii tăi preferați? Acest lucru necesită un timp de calitate atât de necesar, iar tu preiei inițiativa.

RAC
În timpul echinocțiului de primăvară, a 10-a casă a carierei tale va primi un impuls. Așa că te vei simți mai bine ca niciodată. Și cu Nodul Nord în conjuncție cu Venus în a 11-a casă a comunității tale, îți vor fi prezentate oportunități tangibile.

Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii. Mihai Voropchievici dezvăluie singurul mod în care nativii mai puţin norocoşi pot sparge ghinionul
LEU
Nu este în fiecare zi conducătorul tău ceresc (soarele) tranzitează printr-un semn în care prosperă în mod natural. Și cu cea de-a noua casă călătoriilor și a autodescoperirii intrând în acțiune, vei simți că trăiești. Amintește-ți, o evadare spontană este întotdeauna o idee bună.

FECIOARĂ
Primăvara aduce întotdeauna un sentiment de reînnoire, în special pentru Fecioare. Intrarea Soarelui în Berbec activează a opta casă transformatoare a distrugerii și renașterii, ceea ce înseamnă că te afli într-un sezon de tranziție.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.