Horoscop special. Ce putere neobișnuită ai în funcție de semnul zodiacal

Horoscop special. Ce putere unică ai în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Vezi dacă te regăsești sau nu.

31 mart. 2023, 15:09
Horoscop special. Ce putere neobișnuită ai în funcție de semnul zodiacal
Horoscop special pentru fiecare zodie

Horoscop special. Fiecare semn zodiacal are o abilitate specială caracteristică care o face unică. Fiecare dintre noi este diferit și avem trăsături care ne deosebesc de cei din jur. Toate cele 12 semne zodiacale au o super-putere pe care o pot acțiune, mai ales în perioadele grele.

Horoscop special. Ce super-putere ai în funcție de zodie

BerbecBerbecul aprinde focul în inimile oamenilor.

Ești primul semn de foc din zodiac, iar flacăra ta este pură și luminoasă. Ai capacitatea de a inspira oamenii, de a le deschide calea și de a le da curaj. Ești îndrăzneață și mândră, determinată și plină de entuziasm. Berbecii duc adesea vieţi agitate şi sunt preocupaţi cu multe lucruri care le abat atenţia de la vocea interioară care îi ghidează. Uneori au dificultăţi în a separa nevoile de dorinţe şi le este recomandat să folosească diferite tehnici de relaxare pentru a nu se suprasolicita. Abilitatea lor specială este modul de a interpreta visele şi acţiunile. Sunt interesaţi şi de descifrarea personalităţii oamenilor, bazându-se pe trăsăturile faciale.

Taur

Taurul este extrem de senzual. Senzualitatea și abundența sunt forțele ce te însoțesc pretutindeni, iar farmecul tău poate cuceri lumea. Zodia din care faci parte ocupă acea perioadă din an când natura înflorește și toate simțurile se trezesc la viață. Frumusețea este semnătura ta eternă, de aceea ești una dintre acele persoane care pot avea întreaga lume la picioare. Abilităţile parapsihologice ale Taurilor se dezvoltă mai încet, însă Venus, planeta care îi guvernează pe aceşti nativi, îi ajută să prezică cum va fi vremea sau să interpreteze anumite semne sau simboluri pe care alţii le ignoră. Sunt foarte buni numerologi.

Gemeni

Gemenii au o minte supranaturală.  Forța ta este capacitatea de a pătrunde în cele mai profunde unghere ale psihicului propriu și ale minții celor din jur. Ai o inteligență strălucitoare, o capacitate incredibilă de comunicare și o mare flexibilitate mentală, astfel că îți este ușor să îi cucerești pe cei din jur.Gemenii îşi folosesc foarte bine instinctele şi explorează permanent lumea din jurul lor. Se spune despre ei că au abilităţi telepatice, lucru care îi face foarte buni la a ghici ce gândesc oamenii. De asemenea, Mercur, planteta care îi guvernează, îi face foarte buni interpreţi ai tarotului.

Citește și: Horoscop special: Zodiile care se au ca apa şi uleiul, zero magnetism

Rac

Racii au o intuiție mistică. Luna mereu schimbătoare îți conduce viața, scoțând la iveală forța incredibilă a emoționalității tale. Ai o intuiție ieșită din comun și o empatie care îți permite să simți orice suferință a celor iubiți. Capacitatea ta de a alina suflete este de-a dreptul magică, de aceea oamenii îți vor cere mereu ajutorul și vor simți nevoia să stea în preajma ta. Au abilitatea de a “vedea” prin oameni şi îşi pot da seama rapid cât de sinceră este o relaţie amoroasă sau una de prietenie. Uneori, se pot simţi inexplicabil de trişti din cauza Lunii, guvernatoarea lor. Tot Luna îi face, însă, să fie buni la interpretarea evenimentelor sau la ghicit în cafea.

Leu

Leul este autentic și fermecător. Ești generoasă, iubitoare și luminezi viața celor din jurul tău. Un singur zâmbet de-al tău poate face ziua mai bună chiar și pentru persoanele deprimate. Autenticitatea ta este cea mai mare super putere, iar dorința ta de viață este contagioasă. Dansul, muzica, iubirea și râsul sunt câteva dintre lucrurile tale preferate. Inima ta este asemeni unui diamant dorit de toată lumea. Generoşi şi plini de viaţă, optimişti şi calmi, Leii sunt persoane care se simt bine în compania altor persoane. Au adesea premoniţii şi se pricep de minune la interpretarea astrelor. De altfel, mulţi dintre astrologi sunt născuţi în zodia Leului.

Fecioară

Fecioara are puteri vindecătoare. Devotamentul tău față de cei din jur face lumea mai bună, iar puritatea inimii tale este inegalabilă. Ești veșnic preocupată de nevoile altora, iar mintea ta condusă de versatilul Mercur a fost construită pentru a căuta perfecțiunea. Ai puterea să-i vindeci pe ceilalți, deoarece ești conectată la o sursă divină. Chiar dacă simțul tău critic este, câteodată, exagerat, perfecționismul de care dai dovadă îi face pe oameni să se încreadă în tine și în puterile tale de vindecare.Nativii Fecioară sunt parapsihologi excelenţi, deşi nu o arată. Cei mai buni doctori şi terapişti sunt născuţi în acest semn zodiacal, recunoscut pentru trăsăturile sale analitice. Fecioarele se pricep de minune la desluşirea caracterului uman, iar instinctul lor nu le înşală niciodată.

Balanța

Balanța este oglinda celorlalți. Ești curioasă, sociabilă și fermecătoare, ca un adevărat copil al lui Venus. Având în vedere că elementul tău este aerul, experimentezi frumusețea lui Venus dintr-o perspectivă mentală, spre deosebire de Taur, care vede lumea prin simțurile sale pământești. Puterea ta este aceea de a reflecta lumea din jur, asemeni oglinzii magice a Afroditei. Această calitate te face cea mai fină cunoscătoare a relațiilor interumane, cu o putere magnetică asupra celorlalți.“Superputerea” Balanţelor este telepatia şi ţine de modul în care reuşesc să îşi folosească cele cinci simţuri. De asemenea, aceşti nativi au o tendinţă spre activăţile terapeutice şi interes în astrologia orientală sau hipnoză.

Scorpion

Scorpionii sunt conectați cu Divinitatea. De aici, pasiunile tale extreme și mintea impenetrabilă. Ești extrem de intuitivă și o cititoare înnăscută a minții celorlalți, plimbându-te fără teamă pe tărâmurile umbrelor. Obsesiile tale provin din intensitatea ta emoțională, care uneori poate fi copleșitoare pentru cei din jurul tău. Poți aduce cea mai puternică lumină, sau cel mai profund întuneric. Nu există cale de mijloc pentru tine.Nativii Scorpioni au interese variate şi doresc să descopere şi să experimenteze cât mai mult. Au o înclinaţie spre zona ocultă şi se pricep şi la chiromanţie. Au nevoie de cineva experimentat, care să îi ajute să îşi dezvolte abilităţile parapsihologice.

Săgetător

Săgetătorul asuce optimism și vindecă negativitatea. Dorința ta de a cunoaște mereu noi teritorii, de a cuceri noi înălțimi este inepuizabilă, de aceea semnul tău este numit uneori ”rătăcitorul zodiacului”. Optimismul tău debordant îi fascinează pe cei din jur. Nimic nu este imposibil în ochii tăi și întotdeauna te așteaptă ceva în cealaltă parte a orizontului.Sunt potriviţi pentru a face muncă de cercetare şi au un interes profund în zona religioasă şi în cea filosofică. Jupiter, guvernatorul şi protectorul lor, exercită o influenţă deosebită asupra abilităţilor lor parapsihologice. Cei din această zodie sunt consideraţi clarvăzători şi se spune că au o capacitate deosebită de a vedea în viitor.

Citește și: Horoscop special: Tranzitul lui Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Vremea războiului emoțional

Capricorn

Capricornul îi inspiră pe ceilalți cu înțelelpciunea sa. Ești riguroasă, dar inspiri încredere. Unele persoane te pot considera rece sau prea rezervată, dar, în realitate, ești autentică și corectă cu tine însăți și cu toți cei din jurul tău. Deții integritate și înțelepciune străveche. Ești o dovadă că munca asiduă și dăruirea te pot duce pe culmi. Capricornii iubesc logica şi nu îşi pierd capul în fantezii şi lucruri pur ipotetice. Se pricep de minune să folosească cifrele şi pot fi matematicieni excelenţi. Cu toate acestea, au tendinţa de a se preocupa prea mult de aspectele materiale şi de a neglija aspectele emoţionale.

Vărsător

Vărsătorul are o viziune unică asupra lumii. Ești o rebelă și o non-conformistă, deoarece ești condusă de Uranus, planeta haosului și a schimbărilor neașteptate. Dar tocmai în modul tău de a vedea lucrurile stă marea ta putere, care îi seduce pe cei din jur. Ai capacitatea de a aduna oamenii laolaltă și a le da o misiune. Universul te-a binecuvântat cu o minte liberă și originală, iar aceasta este cea mai mare putere a ta.Curioşi din fire, Vărsătorii au o dorinţă puternică de a descoperi secretele universului. Pot fi foarte buni psihologi şi abilitatea lor se referă la faptul că pot desluşi cel mai bine ce se află în spatele gândurilor oamenilor. Tocmai de aceea, îi pot ajuta şi inspira pe cei care au mare nevoie de ei.

Pești

Peștii sunt plini de compasiune. Ești condusă de Neptun, planeta compasiunii și a tărâmurilor inconștiente; prin urmare, vei călători veșnic între spațiu și timp. Intuitia ta este dumnezeiasca, iar inima ta este plina de compasiune. Ești o ființă mistică.Extrem de sensibili, Peştii au tendinţa de a se retrage foarte mult în lumea lor. Cu toate acestea, Peştii se numără printre zodiile fruntaşe când vine vorba despre “superputeri” sau abilităţi parapsihologice. Se spune că aceşti nativi au o putere remarcabilă de a prezice cu exactitate ce se va întâmpla în perioada următoare şi că pot să citească gândurile oamenilor, dându-şi seama de fiecare dată când sunt minţiţi.